Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Общественост" - страница 2
Опасно е да се изграждат системни реформи върху тясна връзка с едно конкретно правителство. Системните реформи се нуждаят от широко участие и подкрепа на обществеността. Това ги прави необратими.
Джордж Сорос
Идеята, че публиката приема или отхвърля нещо в модерното изкуство, е просто романтична измислица. Играта е завършена и трофеите са раздадени много преди обществеността да разбере какво се е случило.
Том Улф
Един успешен търговец изучава човешката природа и прави обратното на това, което прави широката общественост.
У. Д. Ган
Учените трябва да излязат извън зоните си на комфорт, за да покажат на обществеността колко страхотна - и колко важна - е действително тяхната работа.
Франсис Колинс
Придобийте доверието на обществеността и няма да имате затруднения да получите техния патронаж.
Гордън Селфридж
В продължение на десетилетия Уолстрийт начислява на компаниите стандартна такса от 7 процента, за да продадат своите акции на обществеността.
Алекс Беренсън
Влюбих се в обществеността, обществеността се влюби в мен и се опитах да го запазя по този начин.
Джулия Чайлд
Обществеността не осъзнава реалната стойност на образованието и не осъзнава, че образованието като социална сила не получава такова внимание, което има право да очаква в демокрацията.
Едуард Бернайс
Ние управляваме това, за което обществеността мисли.
Едуард Бернайс
Мисля, че когато сте в очите на обществеността, изпитвате натиск да останете по-млади.
Кени Роджърс
Юридически погледнато, няма такива неща като "публични права", които се отличават от правата на лицата. Юридически погледнато, няма такова същество или нещо като "обществеността".
Лизандър Спунър
Вземете толкова суверенитет, колкото можете да преглътнете. Не искам... да съм спирачка за развитието на националното самосъзнание на всяка република.(на среща с обществеността в Уфа на 6 август 1990 г., след което повтаря тези думи на 8 август в Казан.)
Борис Елцин
Меркел осъзна, че еврото не работи, но не може да промени разказа, който е създала, защото този разказ е завладял въображението на германската общественост и германската общественост го е приела.
Джордж Сорос
Понякога времето действително работи срещу вас, ако откажете да се изправите пред съответните проблеми и да обясните на обществеността какво е заложено.
Джордж Сорос
Задължение на всеки, който може да повлияе на общественото мнение, е да привлече вниманието на обществеността към нещо ценно.
Алън Милн
Обществеността може инстинктивно да почувства, че нещо не е наред, но поради техническото естество на безшумното оръжие, те не могат да изразят чувствата си по рационален начин... Те не знаят как да викат за помощ и не знаят как да общуват с другите, за да се защитят от нея.
Марк Джейкъбсън
Някога, когато се представях на хората и им казвах, че съм психолог, те се отдръпват от мен. Защото, съвсем правилно, впечатлението, което американската общественост има за психолозите е: "Искаш да знаеш какво не е наред с мен".
Мартин Селигман
Хамас е роден да унищожава. Хамас не знае как да гради. Съмнявам се, че ще успеят да изградят модерна палестинска държава и се надявам лъжите им да бъдат разкрити пред палестинската общественост.
Мосаб Хасан Юсуф
Работата на президента на САЩ е да говори с обществеността, да им обяснява. Сега някои президенти говорят твърде много, като Бил Клинтън Някои президенти се опитват да говорят, но не знаят как, като Джордж Буш-старши.
Патрик О'Рурк
Проблемът с бедността като проблем е, че той е изчерпал търпението на широката общественост.
Пол Кругман
Архитектурата е наложено изкуство по някакъв начин, налагано на обществеността, така че хората трябва да са сигурни в това, което правите. Трябва да сте сигурни какво правите.
Ренцо Пиано
Обществеността търси безплатни обеди, а политическата конкуренция за гласове кара политиците да им предлагат безплатни обеди.
Робърт Мъндел
Предишна
1
2
(Текуща)
3
Следваща