Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Актриса" - страница 3
Никога не съм имал момент да искам да бъда писателка. Исках да бъда актриса, но писането беше нещо, което винаги съм правила. И тогава започнах наистина да му се наслаждавам.
Сара Пинбъра
По някаква причина не ми харесва терминът "модел, превърнал се в актриса" - което всъщност съм аз.
Стефани Корнелиусен
Списание може да достигне до стотици хиляди потенциални клиенти за модна марка. Начинът да достигнете милиард? Облечете актрисите, които се състезават за внимание на силно телевизионно събитие.
Тамара Мелън
Когато се занимавате с мъже, всяка жена е перфектна актриса.
Томас Хъф
Един от най-добрите начини за промяна е да се държите така, сякаш сте човекът, който искате да станете. Когато се държите така, сякаш сте различен човек, вие се променяте на много основно ниво - дори физиологията ви се променя. Когато актьорите и актрисите се представят, химията на тялото им се променя от ролите, които играят.
Бърни С. Сийгъл
Кралица Виктория - смесица от национална хазяйка и актриса.
В. С. Притчет
Не знам дали бих казал, че се чувствам зелена, но сега се опознавам като актриса по начин, който никога не съм правила като дете.
Габи Хофман
Никога не съм правил избора да бъда актриса. Просто така ми се случи, когато бях дете, по каквито и да било причини, които са без значение в този момент.
Габи Хофман
Ако нещата бяха минали според моите планове, щях да бъда адвокат. Никога не съм мечталa да бъда актриса.
Гал Гадот
Изражението на лицето й е по-страшно от актрисата в един от филмите на ужасите на татко.
Дженет Тажиян
Има актриси, които сами се "създават" и има актриси, които ги "създават" други хора. Тъй като аз се отнасям към първите, искам сама да си изградя своята кариера.
Дженифър Лорънс
Аз съм актриса, но не съм глупава.
Еванджелин Лили
Някои големи актриси ми казаха нещо, което ме вдъхнови. Според някои най-голямото предизвикателство за жената актриса е да е сигурна, че никой не е напълно отегчен. Други ми казаха да правя каквото искам – прави каквото и да е.
Елизабет Банкс
Родителите ми категорически бяха против това, че аз да стана актриса. Те искаха аз да постъпя в университет.
Кери Мълиган
Изглеждахте толкова красива, безпомощна и изгубена. Гледайки те, беше като гледане на филм, след заснемането на който актрисата определено ще се събуди известна.
Логан Бел
Ако актьорът се ожени за актриса, започват караници за огледалото.
Бърт Рейнълдс
Винаги съм искала да бъда филмова актриса. Мислех, че е много романтично. И така беше.
Катрин Хепбърн
Исках да започна с много малка роля, колкото да си натопя краката. Сигурна съм, че не съм толкова добра и опитна, колкото другите актриси, но всеки трябва да започне отнякъде.
Клаудия Шифер
Обещавам да не играя в продължението на "Жената котка", която преди две години ми донесе "Златна малинка" за най-лоша актриса.
Хали Бери
Много млади актриси изглеждат полужени, полумомчета, за да се харесат на режисьорите или по-скоро на режисьорките, с които работят. Защото знаят мнението им, че ако една актриса има време за себе си, за огледалото, няма време за изкуството (изкуство от изкуствен ли идва?). Така в България се толерират актриси, отговарящи на поговорката Бог дал, Бог взел.
Аня Пенчева
Предишна
1
2
3
(Текуща)
Следваща