Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Актриса" - страница 2
Започнах да пиша, след като слушах страхотни истории като дете в Луизиана, където белегът на човек беше неговата или нейната способност да бъде разказвач. Също така започвам да пиша като професионална актриса, чието тяло е обучено да слуша, да подушва и да се вживява в героите без преценка.
Ребека Уелс
Бях вече благословена да правя това, което винаги съм искала на 17 - бях актриса.
Тамара Моури
Много неприятно зрелище - актьори и актриси, които действително искат да получат Оскар. Често можеш да ги видиш в разни шоута. Изражението на отчаянието на лицата им е просто гнусно.
Бил Мъри
Има много страхотни независими филми, които можете да направите, но не можете да се подкрепите да правите независим филм като актриса.
Габи Хофман
Никога не съм искал да съм суперзвезда. По дяволите, никога не съм искала да съм актриса.
Даян Лейн
Винаги съм казвал на семейството си, че искам да стана актриса, и аз го направих.
Джакий Хари
Много ми харесва да работя с Хю Лори. И аз съм толкова щастлива, че имах толкова много сцени с него заедно в този сериал. Чувствам, че аз израснах като актриса, работейки заедно с него.
Дженифър Морисън
Знам само, да бъда актриса. Но ако бях научила пеене по-рано, щях да стана певица.
Джухи Чавла
Имам три живота: актриса, модел, продуцент. Понякога съм наясно, че има четвърти живот, който е малко пренебрегнат, който живея малко.
Елизабет Хърли
Намирам за грешка на актрисите да правят операция на лицето си, тъй като твоето лице това е картата на твоята душа!
Жюлиет Бинош
Аз съм тук, за да бъда актриса, който иска да бъде запомнена с ролите и филмите си, а не с външния си вид.
Алия Бхат
Аз съм актриса, който мрази диалога и днешния ден и реалността.
Кристина Ричи
Като актриса забелязах, че ако започнеш да налагаш собствените си задръжки, преставаш да си вършиш работата.
Сиена Милър
Винаги съм искала да бъда актриса, още откато бях малко момиченце. Винаги играех майката, а сестра ми беше моето дете. Исках да бъда актриса на екрана, а не само наужким.
Дакота Фанинг
Аз съм актриса и майка и вероятно нямам достатъчно активен духовен живот. И не знам защо хората тичат наоколо, обозначавайки се с имената на религиите, когато всъщност не ги практикуват.
Ума Търман
Моят мъж разбира, че всеки актьор или актриса сключва сделка с дявола всеки път, когато играе някоя роля.
Мерил Стрийп
Сложно е да започнеш кариера само със своята красота и след това да се опитваш да станеш сериозна актриса. Никой не възприема красивите сериозно.
Пенелопе Крус
Все още съм актриса, просто не знам как да отказвам.
Сюзън Сарандън
Актрисата и в живота трябва да бъде незаменима.
Елеонора Дузе
Аз не искам да си върна младоста и да започна всичко отначало. На актрисите повече не се позволява да бъдат индивидуалности.
Катрин Деньов
Сали, това бяха времена, когато момичетата все още не се гримираха. Тогава само актрисите и жените със съмнително поведение използваха грима.
Алън Милн
Ако аз се явявам актриса, то това още не означава, че аз нямам морал.
Прити Зинта
Предишна
1
2
(Текуща)
3
Следваща