Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Гледане"
Един от начините за гледане на речта е да се каже, че тя е постоянна сложност за покриване на голотата.
Харолд Пинтър
Гледането на телевизия в онези дни не беше същото, както е и днес. След години на слушане на радио, ние открихме, че черно-белите образи са хипнотизиращи.
Анет Фуничело
Индия е резервоар за алтернативни интерпретации на това, което е глобалното, и тези начини за гледане на света трябва да бъдат разкрити.
Бруно Латур
Слушането на музика е като гледане на пейзажи и... когато чуем добра музика, умовете ни реагират почти по същия начин, както те, когато виждаме нещата.
Марвин Мински
Съвсем не мисля, че "Криминале" е трудно за гледане.
Куентин Тарантино
Обичах историята, защото за мен историята беше като гледане на филм.
Куентин Тарантино
Гледането на знаменитости и спекулации е почти като спорт.
Марк Антъни
- Не се ли боите, че от гледане на Симпсън нашите деца ще станат, като Барт Симпсън? - За това да не станат вашите деца, като Барт Симсън е нужно, техните бащи да не бъдат, като Хоумър Симпсън.
Мат Грьонинг
...красивите хора винаги са интересни за гледане. Но красив човек в криза е приковаващ.
Огастин Бъроуз
Обикалянето под чадър пречи на гледането към небето.
Йежи Кошински
Не позволявайте гледането на храна да замени приготвянето на храна.
Алтън Браун
Гледане на филм в кино с група от хора е колективно преживяване и има автентичност, която не можете да получите на вашия голям телевизионен екран.
Кристин Вачон
Най-хубавата нощ в живота ми беше гледането на японския театър Но. Виждал съм го само веднъж, но дори го казвам сега, си мисля: "Как мога да имам това изживяване отново?" Беше толкова хипнотизиращо, толкова сложно и толкова първично; Не можех да повярвам.
Вивиан Уестууд
Ако не можете да промените много аспекти на работата си, трябва да промените мисленето си - да се научите да преставате да мислите за работата си като за скучна или тъпа; гледане на чашата като наполовина пълна, а не наполовина празна; намиране на положителните страни във вашата ежедневна работа и кариера.
Найджъл Къмбърланд
Ограничете или премахнете късното гледане на компютър и телевизия. Екранът на компютър или телевизор може да изглежда много по-тъмен от крушката, но тези екрани често запълват вашето зрително поле, имитирайки ефектите на стая, изпълнена със светлина.
Андрю Уейл
Хората, склонни към радостно очакване, умели да получават удоволствие от гледането напред и да си представят бъдещи щастливи събития, са особено склонни да бъдат оптимисти и да изпитват интензивни емоции.
Соня Любомирски
Хората не са толкова заинтересовани от гледането на филми за проблемите на жените.
Тери Гар
Гледането на бебета, на които никнат зъби, е като гледане на термоядрен реактор - това е най-добре да се прави на смени, от добре отпочинали хора.
Антъни Доер
Гледането назад е лош навик.
Чарлз Портис
Винаги имам различен начин на гледане на нещата.
Брад Тор
Не мисля, че винаги съм прав, но бих искал да дам възможност на хората да стигат до обосновани заключения, като използват систематичен начин на гледане на нещата.
Даниел Левитин
Анимистите не са толкова хора с религия, колкото хора с фундаментално религиозен начин на гледане на нещата.
Дениъл Куин
Предишна
1
(Текуща)
2
3
Следваща