Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Откриване" - страница 2
Начинът, по който пиша романи по-специално, обикновено не очертавам; Просто пиша. Част от забавлението е откриването на случващото се в историята, докато продължавам.
Джон Скалзи
Италианската революция се бори на първо място за постигане на свободата и единството на нацията, а след това, с постигнатото, да се присъедини към най-свободните и най-напредналите нации в откриването на нова ера на мир, справедливост и съвместно сътрудничество в работата на цивилизация.
Ернесто Теодоро Монета
Ключът към откриването на мечтите ви е преди всичко творчеството.
Зак Ефрон
Една компания може да похарчи стотици хиляди долари за защитни стени, системи за откриване на проникване и криптиране и други технологии за сигурност, но ако нападателят може да се обади на едно доверено лице в рамките на компанията и този човек се съобразява и ако нападателят влезе, тогава всичко това парите, изразходвани за технологии, по същество се прахосват.
Кевин Митник
Получаването на рак може да се превърне в началото на живота. Търсенето на собственото същество, откриването на живота, който трябва да живее, може да бъде едно от най-силните оръжия срещу болестите.
Лорънс Лешан
Изкуството е комуникация, но само отчасти. Останалото е откриване.
Уилям Голдинг
Това, което предлага генетичната епистемология е откриването на корените на различните разновидности на знанието, тъй като неговите елементарни форми, следващи следващите нива, включително и научното познание.
Жан Пиаже
Начините, които се прилагат специално по време на ухажване, се заменят по време на брака с различен набор от маниери, въплъщаващи остатъчната дребнавост, оплаквания и откриване на дефекти в детството.
Аарън Бек
Травмата от откриването на тялото й, неподвижно в солената вода на ваната, го остаря с десет години.
Майкъл Прескот
Откриването на вашата цел и осъществяването й са две различни неща.
Мелиса Ландърс
Науката е философия на откритието. Интелигентният дизайн е философия на невежеството. Не можете да изградите програма за откриване, като предположите, че никой не е достатъчно умен, за да разбере отговора на проблем.
Нийл Деграс Тайсън
Светът е нашето училище за духовно откриване.
Пол Брънтън
Икономиката е тази огромна машина за откриване на иновации. Това, което правителството може да направи полезно, е да фокусира част от това усилие, когато нещата се оказват по-добри за всички.
Пол Ромър
Моята препоръка номер едно е да се инвестира в хора. Хората, които са добре обучени, са входът в този процес на откриване. И все още има големи възможности, мисля, да свършим по-добре работата, като инвестирам в хора.
Пол Ромър
Хората, които постигат най-високи нива на успех - независимо дали в бизнеса или в отглеждането на семейства, или просто в откриването на реализация и удовлетворение и цел в живота - са тези, които поставят фокуса си върху други хора, а не върху себе си.
Рич Девос
Науката не е съвкупност от факти; това е процес на откриване.
Робърт Зубрин
Отне ми четиридесет години да се занимавам с будизма, за да разбера най-накрая, че всъщност откриването на Буда е щастие и блаженство.
Робърт Търман
Като пример, ето петте стълба на здравето на мозъка: движение, откриване, отпускане, подхранване, свързване.
Санджай Гупта
Какво прави науката за данните интуитивна? В основата си науката за данните е за откриване на модели и прогнозиране как една променлива ще повлияе на друга. Хората правят това през цялото време.
Сет Стивънс-Давидовиц
Човешкият ум е орган за откриване на истини, а не на лъжи.
Соломон Аш
Откриването на това, което наистина искате, ви спестява безкрайно объркване и загуба на енергия.
Стюарт Уайлд
За мен голямата радост от писането е откриването. На повечето писатели се казва да пишат за това, което знаят, но аз все още обичам приключението да излизам и да докладвам за неща, за които не знам.
Том Улф
Предишна
1
2
(Текуща)
3
Следваща