Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Съобщение" - страница 2
Причината, поради която се гордея с участието си в пънк движението, е, че мисля, че наистина имплантира съобщение, което вече беше там. Хипитата ми го казаха, но пънкът направи нещо готино за хората да се отстояват, което е, че не вярваме на правителството, а сме против правителството.
Вивиан Уестууд
Онова лято го гледах често, в небето – понякога сам, понякога с Мариета. Не намерих нито съобщение, нито утеха - дори ако блуждаещите звезди бяха безкрайни, а Вселената гъмжеше от светове, които не познаваме. Това е просто повтарящ се, сух механизъм на тела, въртящи се в пространството. Небето е празно.
Мелания Мадзуко
Интернет, както всички интелектуални технологии, има компромис. Докато тренираме мозъка си да го използва, докато се адаптираме към средата на интернет, която е среда на вид постоянно потапяне и информация и постоянни разсейвания, прекъсвания, жонглиране с много съобщения, много битове информация.
Николас Кар
Такъв образ, машината може да генерира съобщение, а съобщението може да генерира машина.
Норберт Винер
Съобщенията от телевизиите изглеждат правдоподобни до тогава, докато не осветяват нещо, с което ти си запознат от личен опит.
Павел Дуров
Митологията е много по-добро нещо от историята. Има форма; логика; съобщение.
Пенелъпи Лайвли
Пръстите ви искат да са силни. Те не са предназначени да цъкат по клавиатурата или да изпращат ш***** текстови съобщения на глупав мобилен телефон. Те трябваше да бъдат опасни оръжия в ръцете на пещерен човек!
Пол Уейд
Природата ни даде болка като устройство за съобщения, което ни казва, че се приближаваме или сме надхвърлили границите си по някакъв начин.
Рей Далио
Нашата цел е да привлечем по-добри ученици и да изпратим съобщение, че тези неща наистина имат значение. Страхотните ученици така или иначе ще влязат. Това е за средата.
Робърт Дж. Стърнбърг
Тази странна нова зона между носител и съобщение. Тази зона, която наричаме интерфейс.
Стивън Джонсън
Заобикалят ни огромни обеми от смесени медии, от музика до игри и видеоклипове. И все пак почти всички наши онлайн действия все още започват и завършват с писане: текстови съобщения, актуализации на състоянието, въведени заявки за търсене, коментари и отговори, екрани, пълни с вербален обмен и, в основата на всичко това, безброй милиарди думи.
Том Чатфийлд
Такова компресиране на големи количества информация в няколко богати на деформация макродържави с малки количества номинална информация са не само интелигентни: те са много красиви: да, дори секси. Виждането на бъркотия от объркани данни и парчета от учене без да се компресира в кратко и ясно съобщение може да бъде истинско включване.
Тор Норетрандерс
Не съм сигурен, че се опитвам да изпратя съобщение. Просто се опитвам да бъда част от движението далеч от неприемливото настояще.
Уоле Шоинка
Съобщението, което Бог е направил с човека, е вярно, но това не означава, че е изчерпателно. Това е важна разлика, която винаги трябва да имаме предвид. За да знаем нещо изчерпателно, трябва да сме безкрайни, какъвто е Бог. Дори в рая няма да бъдем това.
Франсис Шефър
Когато чуете нещо, което кара кръвта ви да кипи, не изпращайте съобщение или имейл веднага. Мъдрият човек оставя въпроса за следващия ден. Незабавните емоционални реакции често водят до плачевни резултати.
Хеймин Суним
Предвидих финансовата криза. Получавам съобщения в съня си, в картини и думи. Разбрах, че имам мисия и роля в осигуряването на човешкото съществуване. Получих съобщение, че хората скоро ще започнат да полудяват.
Шари Арисон
През по-голямата част от живота си съм получавал съобщения - изображения и формулирани съобщения, понякога дори на древен език - които са идвали при мен отгоре.
Шари Арисон
Когато общуваха, това беше по имейл или текстово съобщение. Моменталното удовлетворение на съвременната комуникация уби част от магията помежду им.
Барбара Демик
Изводът е, че хората търсят отговори и насоки, а не съобщения или продажби.
Брайън Солис
Работата на програмист е сходна с работата на писател; и в двата случая предизвикателството е да предадете съобщението си на читателя.
Брус Екел
Много малко хора използват стационарни телефони за почти всичко. Така че, когато говорите за неща като онлайн чат и съобщения и имейли в социалните медии, това, за което наистина говорите, е пълната степен на човешка комуникация.
Глен Грийнуолд
Бих искал този момент да бъде за онова хлапе там, което се чувства сякаш не се вписва никъде. Ти правиш. Остани странен. Останете различни и тогава, когато дойде вашият ред и застанете на тази сцена, моля, предайте същото съобщение.
Греъм Мур
Предишна
1
2
(Текуща)
3
Следваща