Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Съобщение"
И сънищата, и митовете са важни съобщения от нас за нас. Ако не разбираме езика, на който са написани, пропускаме страхотна възможност да разберем какво знаем и казваме на себе си в тези часове, когато не сме заети с манипулирането на външния свят.
Ерих Фром
Следващото съобщение, от което се нуждаете, винаги е точно там, където се намирате.
Рам Дас
Понякога неразбирането възниква от това, че някой е изпратил съобщение и твърде дълго чака отговор.
Уинстън Чърчил
Страшно е да станеш жена на този свят. Трябва да разберем, че някои от съобщенията, които получаваме, съобщения, които не сме достатъчни, са там, за да поддържаме силата си под контрол. Не можем да купим тези съобщения.
Франческа Лия Блок
Крайно важно съобщение относно Космически Кораб Земя: към нея не е приложено ръководство по експлоатация.
Бъкминстър Фулър
Нужно е да бъдеш пълен идиот, че да напишеш пиян в социалната мрежа някое глупаво съобщение. На утрото се събуждаш и разбираш, че с кариерата ти е свършено.
Джордж Клуни
Автомобилите скоро ще имат интернет на таблото. Притеснявам се, че това ще ме отвлече от текстовите съобщения.
Анди Боровиц
Ако се занимаваме с въпроса за оръжията за масово унищожение, трябва да изпратим единно, последователно съобщение, че има нулева толерантност към всяка страна, която разработва оръжия за масово унищожение, включително Северна Корея.
Мохамед ел Барадей
Опитвам се да поставя във всеки от филмите си някакво послание. Не искам да прекалявам, защото не искам хората да се дразнят от това, но е добре да имам съобщение.
Роланд Емърих
Отказах се от имейла. Е, почти. През уикенда настроих едно от онези съобщения за автоматичен отговор, като информирах моите кореспонденти, че повече няма да проверявам имейлите си и че вместо това те биха искали да се обадят или пишат, както правехме в старите времена.
Том Ходжкинсън
Не можех да се сдържа. Опитах се да го сдържа, но то просто нахлу през всичките ми тихи пространства. Това беше послание повече от чувство, съобщение, което звучеше като камбана: промяна, промяна, промяна.
Юнот Диаз
Собственият ми съпруг беше разведен, когато се запознахме, но без деца. Не знам какво щях да направя, ако ги имаше. Получих съобщението много рано, че най-лошата грешка, която една жена може да направи, е да се омъжи за мъж с деца.
Айлет Уолдман
Имам твърде много приятели, които ми казват, че прекарват първия час на всяка сутрин, преглеждайки своите имейл съобщения. Бих искал да използвам времето си по-внимателно.
Алан Лайтман
Понякога мисля, че противоположните палци са изобретени за това тинейджърите да изпращат текстови съобщения.
Даян Лейн
Когато седна да пиша, не мисля да пиша за идея или дадено съобщение. Просто се опитвам да напиша история, която е достатъчно трудна.
Джумпа Лахири
Ужасната истина е, че ние сме линейни същества; не можем да изпълняваме много задачи едновременно и не трябва да продължаваме да прекъсваме важни връзки помежду си с последното съобщение, което идва.
Дъглас Рушкоф
Всички знаем усещането да се предадем на вградените пристрастия на нашите устройства. Оставяме мобилните си телефони да ни извествяват всеки път, когато има входящо съобщение, и проверяваме електронната си поща, дори когато най-добре обръщаме внимание на това, което се случва около нас в реалния свят. Пишем текстови съобщения по време на шофиране.
Дъглас Рушкоф
Повечето от нас все още не са разбрали факта, че всичко, което ангажираме с цифровото пространство - не само нашите публични блогове и излъчващи туитове, но всяко лично текстово съобщение, имейл и гласова поща вероятно ще бъдат съхранени и достъпни. Завинаги.
Дъглас Рушкоф
Единствените любовни писма, имащи въобще някакъв смисъл, са съобщенията за раздялата.
Етиен Рей
Болката (всяка болка - емоционална, физическа, психическа) има послание. След като получим съобщението за болката и следваме съвета му, болката изчезва.
Питър МакУилямс
Всичко, което вие пишете... всичко на страницата: всяка дума, всеки символ, всеки нюанс трябва да насърчава съобщението, което се опитвате да предадете.
Уилям Бернбах
Новините не са огледало на социалните условия, а съобщението за един аспект, който се е натрапвал.
Уолтър Липман
Предишна
1
(Текуща)
2
3
Следваща