Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Тийнейджър" - страница 2
Тийнейджърите научават много от другите тийнейджъри.
Али Конди
В младостта си Алберт Айнщайн прекара една година в безцелно мързелуване. Не стигаш доникъде, като не "губиш" време – нещо, което, за съжаление, родителите на тийнейджърите често забравят.
Карло Ровели
Дълго време синът ни беше малко момче с аутизъм, което беше определен вид предизвикателство. Сега, когато той е тийнейджър с аутизъм - и тийнейджър, който забелязва момичета - изобщо сме изправени пред нещо друго.
Клер Лазебник
Мисля, че моята анорексия беше свързана с това да съм тийнейджър, а не да участвам във филми.
Кристина Ричи
Ако мога да напиша книга, която ще помогне на света да направи малко по-смислена за тийнейджърите, то затова бях поставена на планетата.
Лори Халсе Андерсен
Лошото време е, но много деца стават тийнейджъри точно когато родителите им изпадат в кризата на средната възраст. Така че всички са нещастни и объркани и търсят това ново чувство за идентичност.
Лори Халсе Андерсен
Да обясняваш на тийнейджър фактите от живота е все едно да устройваш на рибата баня.
Арнълд Хенри Гласоу
Ако сте били оптимистичен тийнейджър, тогава ще бъдете оптимист на 80. Реакциите на хората към лоши събития са силно стабилни в продължение на половин век или повече.
Мартин Селигман
Не може да се каже, че оплакванията за финанси или по-скоро тяхната липса са от значение само за тийнейджърите. Тийнейджърите обаче са в особено положение по отношение на парите – те вече имат нужда от повече от децата, но все още не могат да печелят толкова, колкото възрастните.
Мая ван Уейгънън
Но по това време в Холивуд беше невъзможно да се плюе, за да не удари някое красиво хлапе, което вече беше станало тийнейджърски идол и сега отчаяно се опитваше да убеди другите, че е сериозен актьор. Това беше идолът на тийнейджърите Джони Деп през онези години.
Найджъл Гудал
Това, което той е направил за тези деца, правейки им възможно да посещават училище, кръстено на него, го прави по-специален от всичко друго... Андре е духът на играта. Той говори брилянтно, държи се като джентълмен и се бие като тийнейджър.
Ник Болетиери
Докато възрастните все още избягват откритата дискусия относно сексуалността, тийнейджърите неизбежно ще търсят информация за днешния електронен ъгъл.
Пеги Оренщайн
Вероятно като всеки тийнейджър, който чете Великия Гетсби, бях лудо влюбен в учителя, който ми го беше отворил.
Роб Шефийлд
Не обичам да виждам тийнейджъри, облечени в много тесни дънки. Гледката на ерекция принадлежи в уединението на спалнята, хола или кухненския под.
Рут Уестхаймер
Най-доброто време да имате бебе е, когато сте чернокож тийнейджър.
Сара Силвърман
Интериорът на съзнанието на тийнейджър е безкрайна война между глупав и умен.
Уилям Ландей
Юношеството е много подходящ момент да се научи тийнейджър да бъде отговорен за себе си възможно най-рано, без да спори с него.
Франсоаз Долто
НАСА е странна за нещата, от които се страхуват. Те наистина се изнервят от непознати форми на живот и все пак това е всичко, за което говорят. Те са като тийнейджъри със секс по този начин.
Хю Хауи
Някои от по-популярните житейски центрове за тийнейджъри включват приятели, неща, врагове, себе си и работа. Всеки от тях има своите добри страни, но всички те са непълни по един или друг начин и ще ви объркат, ако съсредоточите живота си върху който и да е от тях, като изключите останалите.
Шон Кови
Въпреки че съм пенсиониран тийнейджър, си спомням какво беше да си такъв. Бих могъл да се закълна, че карах емоционално влакче в увеселителен парк през повечето време. Поглеждайки назад, всъщност съм изумен, че оцелях. Едва.
Шон Кови
Това е важно, да се извиняваш, да слушаш, знаеш ли, мисля, че тийнейджърите, с които говоря, повечето от тях не се чувстват разбрани. Имат чувството, че им се четат лекции през цялото време.
Шон Кови
Европейските деца се обучават в разказ за човешката толерантност всеки ден и ако искате да сте сигурни да предотвратите реакция, трябва поне да помислите да привлечете мюсюлманските деца и тийнейджъри в кошарата на този разказ за толерантността.
Аян Хирси Али
Предишна
1
2
(Текуща)
3
Следваща