Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Тийнейджър"
По времето, когато бях тийнейджър, вече знаех, че искам да стана художник. Бях роден чертожник и харесвах всички форми на изкуството, така че просто знаех, че това искам да направя.
Франк Фразета
Като тийнейджър в гимназията се чувствах като аутсайдер.
Шон Ашмор
В днешно време на всички им е трудно. Тийнейджърите живеят в свят, тероризиран от екстремисти; възрастните живеят в свят, тероризиран от тийнейджъри.
Робърт Орбън
Проблемът е, че всички се отнасят към тийнейджърите като към глупави.
Джони Деп
Е, винаги казвам, че двете неща, в които бях най-пагубен в живота си, като тийнейджър и съпруга, бяха двете неща, за които наистина натрупах пари, когато пишех пухкави списания.
Ан Патчет
Родители: Ако срещнете тийнейджъри, които казват, че са харесали този филм, не им позволявайте да се срещат с вашите деца.
Роджър Ебърт
Тийнейджърите могат да бъдат идиотски и глупави, но тийнейджърите също моделират поведението си от сигналите, които получават от възрастните.
Джон Скалзи
Това, което тийнейджърите искат най-много, са социалните награди, особено уважението на техните връстници.
Алисън Гопник
Иска ми се Америка да спре да съди и критикува тийнейджърите и вместо това да се опита да разбере битките, които трябва да водят всеки ден.
Лори Халсе Андерсен
Изобретяването на тийнейджъра беше грешка. След като идентифицирате период от живота, в който хората могат да останат до късно, но не им се налага да плащат данъци - естествено, никой не иска да живее по друг начин.
Джудит Мартин
Местни тийнейджъри, убити в автомобилна катастрофа, е легенда от предградията, сюжетна линия.
Стюарт О'Нан
Компютрите са склонни да ни разделят един от друг - мама е на лаптопа, татко е на iPad, тийнейджърите са във Фейсбук, малките деца са на DS и т.н.
Том Ходжкинсън
Фокусът ми беше някак върху тийнейджърите, знаете ли, и мисля, че в момента имаме огромна криза в Америка, сред нашите тийнейджъри.
Шон Кови
Средният тийнейджър днес прекарва около 35 часа седмично пред някакъв екран: iPod, филм, телевизия, видео. И много от тях са добри, но много от тях не са. И така, мисля, че имате тези пет часа на ден медии, които влизат в главата на вашето дете, което създава много хаос там.
Шон Кови
Харесвам идеята за сдържана емоция, защото съм израснал през по-голямата част от живота си, чувствайки се по този начин. Като тийнейджър хората винаги казваха, че не съм изразителен и винаги правеха грешката да мислят, че не чувствам нищо, защото не реагирам на нещата.
Шон Тан
Бях много разстроен, самотен и антисоциален тийнейджър. Чувствах отчуждение и скука.
Брайън Молко
Работата с младите нарушители е, че изглежда никой не го е грижа за тях. Повечето хора не харесват подрастващите - дори добрите могат да бъдат хитри и неприятни. Комбинирайте антипатията, която изпитваме към обикновения тийнейджър, със страха, вдъхновен от младежкото насилие, и имате население, с което никой не иска да се справи.
Айлет Уолдман
Исках да превърна присъствието в отсъствие. Бях много разочарован, че черните британски жени не се виждат в литературата. Съкратих го до 12 знака - исках да обхващат от тийнейджър до някой на 90 години и да виждам траекторията им от раждането, макар и не линейна. Има много начини, по които другостта може да бъде интерпретирана в романа - жените са други по толкова много начини, а понякога и една от друга. Исках да бъде идентифициран и като роман за жените.
Бернардин Еваристо
Все още не съм срещал горчив тийнейджър. Горчивината, ревността и неприятностите, мисля, са най-непривлекателните качества у човека и за съжаление изглежда идват с възрастта.
Джейн Голдман
Когато си тийнейджър и си влюбен, това е очевидно за всички, освен теб и човека, в когото си влюбен.
Джон Скалзи
Това, на което тийнейджърите са готови да се смеят, е нещастието на други хора.
Джордан Пийл
Когато бях тийнейджър, баща ми оказваше голям натиск върху мен, за да постигна успех и наистина бих се преборил с неща като загуба на състезания по бойни изкуства.
Долф Лундгрен
Предишна
1
(Текуща)
2
3
Следваща