Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Сума" - страница 3
Разбира се, определена сума данъци е необходима, за да се изпълняват основни държавни функции. Разумните данъци за тази цел не трябва да навредят много на производството.
Хенри Хазлит
Езикът ми е сумата от мен.
Чарлс Пърс
Вашият живот в крайна сметка е сумата от това как сте прекарали времето си.
Чери Картър-Скот
Сумата от цялото е следното: ходете и бъдете щастливи; Ходете и бъдете здрави.
Бен Монтгомъри
Животът не е игра с нулева сума. Не ви дължите нищо и нещата се случват както се случват. Понякога просто така, че всичко да има смисъл, понякога толкова несправедливо, че всичко е съмнително. Извадих маската от лицето на съдбата и намерих само шанс отдолу.
Бенедикт Уелс
Да, ние сме зависи от всичко, от времето и собствените си гени и завършва с последните събития на някое друго място в Югоизточна Азия. Но сумата на вътрешните сили на човека в крайна сметка е равна на на сумата на силите, действащи отвън. Ако беше различно, човечеството отдавна би престанало да съществува.
Владимир Леви
Ако бяхте казали на младия Греъм Нортън, че един ден ще имам тази сума пари, щях да предположа, че ще дойде от печалба от лотария.
Греъм Нортън
Виждал съм многобройни ситуации, при които колекторите са взели повече от договорената сума от нечия сметка, след като са получили достъп.
Дейв Рамзи
Книгата е повече от сумата от нейните материали. Това е артефакт на човешкия ум и ръка.
Джералдин Брукс
Международната война е сумата от милиони отделни войни, бушуващи в съзнанието на хората, между това, което е егоистично и това, което е безкористно. Доколкото ние с вас развиваме безкористност в собствените си сърца, дотолкова ние допринасяме за мира в нашето семейство, общност, държава и свят.
Екнатх Еасваран
Ако се отделят големи суми за потискане на литературата, това е сигурен знак, че литературата наистина играе важна роля в дадена страна.
Итало Калвино
Икономическият анализ на правото има много добри идеи. Имаше една страхотна идея - като идея за трансформиране на света, мисля. И идеята е, когато сте заседнали, минимизирайте сумата от разходите за решения и разходите за грешки.
Кас Сънстейн
В бюджетната игра с нулева сума всеки долар, похарчен за този проблем [нелегална имиграция], трябва да бъде взет от някъде другаде... Не, не трябва да толерираме хора, които имигрират нелегално. Но трябва да се отнасяме към този въпрос честно и справедливо.
Леон Панета
Тялото не е основата на вашето здраве. Тялото е физическото проявление на сумата от вашите житейски преживявания.
Лиса Ранкин
Душата е сумата на всичко, което човек е преживял до тогава, докато се превърне в разочарован от всичко негодник.
Лоренсо Силва
Когато се свеждаше до това, никаква сума пари или влияние, доброта или смелост не биха могли да ви предпазят от смърт, независимо дали от смъртта на другата ви половина или от смъртта на брака. Любовта ме боли, когато свърши, а моят опит - и този на толкова много други хора - беше, че любовта обикновено свършваше. По някакъв начин, някак си.
Лорън Дентън
Също толкова важно, колкото и измеренията на съперничеството, е дали съперниците се състезават в същите измерения. Когато всички или много конкуренти се стремят да отговорят на едни и същи нужди или да се състезават с едни и същи атрибути, резултатът е конкуренция с нулева сума.
Майкъл Портър
С чувство за хумор нерядко се прикриват сума ти комплекси.
Стоян Миленков
Знам кой няма да стане световен шампион - Бразилия. И ще ви кажа защо? Много букмейкъри ще бъдат източени чрез залозите. В момента всички залагат огромни суми на Бразилия и логично този отбор няма да стане шампион.
Сашо Диков
Големи са чистофайници - забърсват сума ти мъже.
Светослав Пейчев
Човек е щастлив или нещастен поради сума неща, които не се виждат, не се казват и не могат да бъдат изразени.
Никола дьо Шамфор
Пазарът е функция на цялата икономическа ситуация. Влагането на пари в изкуство е последната стъпка в една икономически развита държава и финансово стабилна система. Изобразителното изкуство е елитарно, това не е като да си купите билет за концерт. Купувате си оригинал, уникат, сумите са по-сериозни и не всеки може да си ги позволи. Лошото е, че в момент на финансова криза и богатите хора имат проблеми в бизнеса. Това неминуемо рефлектира върху пазара на изкуството.
Павел Тодоров
Предишна
1
2
3
(Текуща)
Следваща