Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Плащ" - страница 2
Най-лесният начин да разберете кой е клиентът в онлайн пространство е да разберете кой плаща за вещта. Обикновено хората, които плащат, са клиентите. Така че във Фейсбук хората, които плащат, са маркетолози. Това ги прави клиенти. И това означава, че ние сме продуктът, който се доставя на тези клиенти.
Дъглас Рушкоф
Ако погледнете назад към професиите, когато се подценяват и плаща по-малко, жените са склонни да се справят по-добре с тях.
Алисън Оуен
Когато пристигнах в IBM, навсякъде имаше табели "Екип". Попитах: "Как се плаща на хората?" Казаха ми: "Ние плащаме на хората въз основа на индивидуалното представяне".
Луис В. Герстнер
Успешният брак плаща всички сметки.
Мадам дьо Севинье
Ако е имало холокост, то Европа трябваше да понесе последствията, а не Палестина да плаща неговата цена. Ако не е имало, то тогава евреите трябва да се върнат оттам, от където са дошли.
Махмуд Ахмадинежад
Мъжът е владетел самодържац, който обаче плаща и немалък данък.
Жан Ростан
Никога не прави една и съща грешка два пъти - освен ако не ти се плаща за това.
Мей Уест
Помня как баща ми ме дръпна на страна и каза: "Сине, всички обичат клоуните, но никой не им плаща." Аз често искам да му се обадя и да му кажа "Помниш ли, татко, какво ми казваше? Така е, клоуните плащат!"
Мел Гибсън
Не съм цинична. Но всеки трябва да има работа, която да му позволява да плаща сметки и да поддържа нивото на живот, на което е свикнал; без да сменя политическите си обеждения.
Танди Нютън
Славна е нашта": "Един плаща, друг разгаща.
Радой Ралин
Добрият лекар трябва да признае своите ограничения. Пазете се от невъзможни успехи, защото пациентът плаща за тях. Понякога единственото нещо, което трябва да се направи, защото нещо трябва да се направи, е да му помогнем да умре добре.
Маркос Агинис
Една жена смята за подходящ за себе си този, който й плаща сметките.
Найджъл Которн
Никога не работиш за някой друг. Истината е, че някой ти плаща, за да работиш за себе си.
Пол Майер
И когато мощните хора говорят за разумни цени, можете да сте сигурни само в едно: някой друг ще плаща.
Ричард Морган
Д-р Ейбрам Хофър от Канада е лекувал 5000 души, диагностицирани с шизофрения, с високи дози мултинутриенти, особено големи дози витамин В3 и витамин С. Неговите публикувани 40-годишни доклади за проследяване разкриват 90% процент на излекуване – дефиниран като свободен от симптоми, способен да общува със семейството и приятелите си и да плаща данък върху доходите. Въпреки този живот на изследвания и резултати, подходът на Хофър към шизофренията е до голяма степен изолиран.
Патрик Холфорд
Мъжете са виновни, че поставят жените в обстоятелства като вашите, но жената е тази, която плаща цената на греха. Светът е несправедлив, но какво е.
Серена Бърдик
Само по себе си образованието е отлагане, отлагане; казват ни да работим усилено, за да постигнем добри резултати. Защо? Така че можем да си намерим добра работа. Какво е добра работа? Който плаща добре. Ох. И това е? Цялото това страдание, само за да можем да спечелим много пари, които дори и да ги управляваме, така или иначе няма да решат проблемите ни? Това е трагично ограничена представа за това какво представлява животът.
Том Ходжкинсън
В живота за всичко се плаща, но ние трябва да се пазарим!
Франсоаз Партюрие
Все пак една работа трябваше да плаща на служителя, а не да й струва.
Чандлър Бейкър
Преди харчех 25 000 долара от собствените си пари за късометражни филми и не бих ги върнал, дори и близо. Така че мисля, че това с Vimeo, защото се плаща за изтегляне, това помага.
Шейн Доусън
Основата задача на актьора е да бъде разбран. В края на краищата, публиката плаща за вход, и няма други задължения.
Бъстър Кийтън
Новата любов никога не плаща стари сметки.
Виктория Платова
Предишна
1
2
(Текуща)
3
Следваща