Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Пътешествие" - страница 2
Когато приемете вашите несъвършенства - и все пак сте готови да се отървете от себе си и да започнете отново - можете да направите промени... защото сте на юнашко пътешествие на сърцето. За мен това е най-добрият герой. Видът герой, който се стремя да бъда.
Дениз Лин
Благодаря на бог за пътешествието.
Джеймс Браун
Веднъж изпитах пътешествие извън тялото. Бях извън себе си.
Джими Кар
Духовното търсене не е някаква допълнителна полза за нашия живот, нещо, с което се впускате, ако имате време и склонност. Ние сме духовни същества на земно пътешествие. Нашата духовност съставлява нашето битие.
Джон Брадшоу
Вземаш хората, пускаш ги на пътешествие, даваш им опасност и разбираш кои са всъщност.
Джос Уедън
Пътешествието на живота е като човек, който кара велосипед. Знаем, че той е взел велосипед и е започнал да се движи. Знаем, че в един момент ще спре и ще слезе. Знаем, че ако спре да се движи и не слезе, ще падне.
Уилям Голдинг
Странно нещо е да се върнеш вкъщи. Докато си на пътешествие още не можеш да осъзнаеш колко странно ще бъде.
Селма Лагерльоф
Базовият доход не е утопия, а практически бизнес план за следващата стъпка от човешкото пътешествие.
Джеръми Рифкин
Духовното пътуване е пътешествие на постоянна трансформация. За да растете, трябва да се откажете от борбата да останете същите и да се научите да прегръщате промяната по всяко време.
Майкъл Сингър
Може да се случи така, че по време на пътешествието да се появи цел, за която пътникът в началото не е имал представа. Висока, способна да спаси живот. А може би, даже да спаси душа.
Марк Фрост
Аз съм американски готвач. Аз съм американец. Аз живея тук. Обичам да съм тук. Но, разбира се, е различно. Пътешествието на черния човек е различно.
Маркус Самуелсон
Ние сме на пътешествие през вътрешното пространство на сърцето, пътуване, което не се измерва с часовете на нашия часовник или дните на календара; защото това е пътуване извън времето във вечността.
Митрополит Калистос Уеър
Впрочем, той знаеше, че обратният път винаги е по-досадно от началото на пътешествието...
Мич Кълин
Четенето е пътешествие без край.
Нина Георге
Пътешествията не винаги се измерват с числото преминати мили, и в определен смисъл аз стигнах много по-далеч.
Ричард Пол Еванс
От най-радостните мигове в човешкия живот смятам заминаването на далечно пътешествие към непознати земи. Отърсвайки се с едно мощно усилие от оковите на навика, от оловната тежест на рутината, от мантията на много грижи и от робството на дома, човекът се чувства отново щастлив. Кръвта тече с бързата циркулация на детството... отново изгрява утрото на живота...
Ричард Франсис Бъртън
Стереотипните истории остават там, където се появят на света, а архетипните се отправят на пътешествие.
Робърт Макки
Всъщност това е разказът за вътрешно пътешествие, видът екскурзия, за който е трудно да се говори, без да звучи глупаво или досадно спокойно или като някой, който смята, че Великият Дух го е определил като рупор на върховната истина. Ако ме познавахте, щяхте да знаете, че не съм никой от горните.
Роланд Меруло
За мен романите са пътешествие на открития и вие откривате неща, които не знаете и предполагате, че много от вашите читатели не знаят, и се опитвате да ги оживите на страницата.
Том Улф
Джон Кенеди ни поведе на пътешествие, за да открием Луната. Обама трябва да ни поведе на път за преоткриване, възстановяване и преоткриване на собствения ни двор.
Томас Фрийдман
Всички, които събират два дни преди пътешествието, трябва да се обърнат към психиатър. Нормалните хора натъпкват своите вещи, когато вече трябва да излизат от дома.
Тони Хоукс
Само надеждата трябва да ви води, или в противен случай дори не трябва да тръгвате на пътешествие.
Уолтър Милър
Предишна
1
2
(Текуща)
3
Следваща