Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Пътешествие"
Ако пътешествието във времето е възможно, то къде са туристите от бъдещето?
Стивън Хокинг
Живота винаги е пътешествие. И само ти самият избираш останалите пътешественици.
Джаред Лето
Изкуството боли. Изкуството настоява за пътешествия - и е по-лесно да останете вкъщи.
Гуендолин Брукс
Пътешествието на откривателя не е търсенето на нови пейзажи, а погледа с нови очи.
Марсел Пруст
Живота по време на пътешествие - това е мечта в чист вид.
Агата Кристи
През целия си живот най-големите ми благодетели са моите мечти и моите пътешествия; много малко хора, живи или мъртви, са ми помогнали в моята борба.
Никос Казандзакис
В живота на човек е необходима романтика. Именно тя придава на човек божествени сили за пътешествия отвъд обикновеното. Това е могъща пружина в човешката душа, тласкайки го към велики дела.
Фритьоф Нансен
Краткост - качество, без което цигарите, наздравиците, любовните връзки и пътешествията по море ще бъдат непоносими.
Хенри Луис Менкен
Пътешествията развиват ума, ако, в крайна сметка, у вас има такъв.
Гилбърт Кийт Честъртън
Отплавайте на пътешествие със собствените си титанични факти.
Мери Поуп Озбърн
Пътешествието е велико спасение от самотата.
Мишел Уилямс
Пътешествието е това което ни носи радост, а не целта.
Дан Милман
Писането ще бъде като пътешествие, всяка дума стъпка, която ме отвежда по-далеч в неоткритата земя.
Дейвид Алмънд
Забелязах жена, чието лице беше морско пътешествие, което нямах смелостта да направя.
Джанет Уинтерсън
Имаше надежда в него и скоро може би очертанията на неговото пътешествие ще се оформят.
Карсън Маккълърс
Едно пътешествие, започнало веднъж, няма край.
Киран Десаи
Да започнеш пътешествие през нощта е най-чудесното нещо на света.
Туве Янсон
Първото пътешествие с лимузина е невероятно! То е така яко. Но сядайки в лимузината втори, трети път и тя се превръща в глупава кола. Така се случва с всичко нереално в живота.
Брус Спрингстийн
Да започнеш отначало винаги е тежко... но аз се надявам, че в новото пътешествие ще ме съпътства силата, смелостта и мъдростта.
Ева Лонгория
Реинженерингът завладя въображението както на мениджърите, така и на акционерите, изпращайки корпорации на пътешествия на радикален бизнес редизайн, които вече са започнали да трансформират глобалната индустрия. И все пак, освен че им спечелва подобрения в бизнес представянето им, преминаването към организации, които са по-центрирани върху процесите, причинява фундаментални промени в корпоративния свят, промени, които бизнес лидерите едва сега започват да разбират. Какво ще бъде последното наследство на революциите?
Майкъл Хамър
Абсолютно обожавам епични пътешествия, които изискват главен герой да се бори за всяка победа с надеждата да намери триумф.
Меган Чанс
От най-щастливите моменти в човешкия живот според мен е заминаването на далечно пътешествие в непознати земи. Отърсвайки се с едно мощно усилие от оковите на навика, оловната тежест на рутината, наметалото на много грижи и робството на цивилизацията, човекът се чувства отново щастлив.
Ричард Франсис Бъртън
Предишна
1
(Текуща)
2
3
Следваща