Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Офис" - страница 2
Когато хората сключат договор с дявола и му дадат климатизиран офис да работи, той не се връща лесно у дома.
Джеймс Лий Бърк
Става дума за баланс. Направете филм, който е добър за вашата кариера, а след това направете такъв, който получава добър бокс офис.
Джеймс Марсдън
Офисът е романтичен фактор, защото винаги сте около човека, на когото се влюбвате. Няма измъкване и може би няма желание да избягате от тези условия на тенджера под налягане. И има автоматична поредица от неща, за които трябва да говорите през цялото време.
Джошуа Ферис
Няма човек, който изобщо да няма свободно време. Офисът не е постоянно светилище, а неделята е институция. Така по принцип през тези красиви часове свободно време всеки би имал възможност да се вдигне в истинска скука. Но въпреки че човек иска да не прави нищо, нещата се правят с него: светът се грижи човек да не намери себе си. И дори човек да не се интересува от него, самият свят е твърде заинтересован, за да намери спокойствието и тишината, необходими, за да бъде толкова отегчен от света, колкото в крайна сметка заслужава.
Зигфрид Кракауер
Обикновено се събуждам, спортувам и чета огромно количество вестници. Стигам до офиса някъде между 7:30 и 8:00 - ние с моите братя винаги сме първите.
Иванка Тръмп
Посетете USA.gov и ще намерите хиляди дирекции, агенции, бордове, офиси и услуги, пълни с припокриващи се отговорности, древни приоритети и разделена отговорност.
Луис В. Герстнер
Излязох професионално като адвокат и когато си адвокат, писането на 50-страничен брифинг за една нощ е просто още един ден в офиса. Научаваш се да правиш избор много бързо и се научаваш как да сваляш мислите си много бързо.
Марк Гугенхайм
Днес Сакиб донесе в офиса кутия, пълна с лазаня с орехи. Това е ориенталски сладкиш, който тук наричат баклава.
Ненад Величкович
Преминах повече от 40 години, без да се налага да използвам будилник или да ходя в офис. В този момент не мисля, че бих могъл да не пиша. Не мисля, че бих могъл да се лиша от това небе. Би било като да сложиш животно в клетка.
Ник Тошес
Вместо да обсъждам със себе си всяка сутрин дали се чувствам вдъхновен или не, влизам в офиса си всеки ден точно в девет, отварям прозореца и учтиво моля музата да влезе и да ме целуне. Понякога влиза, по-често не. Но тя никога не може да твърди, че не ме е намерила да чакам на правилното място.
Петер Пранге
Когато се кача на самолет в наши дни, всички мъже на средна възраст са облечени като мен - когато бях на 8 години. Те са с къси панталонки и тениски. И това не е само на самолети. Има го в бизнес офиси, училищни салони и църкви.
Патрик О'Рурк
Върнах се, гледам Слона, който стои на прозореца, както в деня, когато се срещнахме в офиса. Тук той се обърна. Въпреки че не каза нито дума, аз отгатнах всичко по лицето му. Залязващото слънце надникна в стаята и аз застанах под лъчите му. Но ми се стори, че светлината и топлината идват от Слона.
Пол Скот
По-рано, ако искахте да правите комикс във вестник, трябваше да апелирате към доста голяма част от читателската публика на вестника, за да искат да ви задържат. "Дилбърт" би бил офис хумор, но дори и това е доста широко преживяно.
Рандал Мънро
Необходимостта от събиране на работници в офиси постепенно ще намалее.
Рей Кързуайл
Работата извън офиса е нашето реално бъдеще.
Рикардо Семлер
Ежедневието е достатъчно интересно, независимо дали е в офис или се пренебрегва на снимачната площадка на нещо уж по-бляскаво.
Рики Джървейс
Едно от нещата, които виждате в Ню Йорк е, че офисите поддържат светлините си през нощта. Гордеят се със сградата си. Страхотно. Но те трябва да намерят друг начин да се гордеят, без да изтощават енергия.
Ричард Роджърс
Ако наистина искате да постигнете успех и наистина искате да бъдете щастливи, нямайте работа, имайте цел. ... Когато имате цел, целият свят е вашият офис.
Робърт Холдън
Исках да измисля начин на живот, при който да не се налага да съм в офис всеки ден.
Рут Райшил
Имам три деца, всяко от които има идилично детство, вероятно защото съм бил в офиса през цялото време.
Стейси Шиф
Участвайте в този тест. Бихте ли предпочели да спечелите 100 000 щатски долара в офис, където всеки получава заплащане 100 000 щатски долара, или 80 000 щатски долара в офис, където всеки печели 60 000 долара? Повечето хора избират второто, като предпочитат предимство пред своите връстници.
Тод Бъкхолдс
Животът е сведен до поредица от дълги периоди на скука в офиса, прекъснати от високооктанови "преживявания", които можете да натрупате в списъка си с неща, които трябва да направите, преди да умрете. Това не е истински живот: това е робство с добавени от време на време циркове.
Том Ходжкинсън
Предишна
1
2
(Текуща)
3
4
Следваща