Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Притеснение"
Аз съм твърде егоистичен, за да имам деца. И така жена ми има достатъчно притеснения с мен.
Кристофър Уокън
Имаме поговорка в Тибет: Ако проблемът може да бъде решен, няма смисъл да се притеснявате за него. Ако не може да бъде решен, притеснението няма да донесе нищо добро.
Хайнрих Харер
Ако някой ме презира, това е неговият проблем. Единственото ми притеснение е да не правя или казвам нещо, което заслужава презрение.
Марк Аврелий
Независимостта на всички политически и други притеснения е щастие.
Ръдърфорд Хейс
Обикновено родителите са по-внимателни да дадат знания на децата си, а не добродетели, изкуството да говорят добре, а не да правят добре; но техните маниери трябва да предизвикват най-голямо притеснение.
Бъкминстър Фулър
Всичко, което съм правил - съм го правил за човечеството; заради света, в който няма да има унижения и притеснения за бедните от всички страни.
Никола Тесла
Не мога да бъда говорител на нищо друго освен на собствените си притеснения. Трябва да бъда свободен да се боря със собствените си грижи и ако внасям някакво политическо съзнание в този процес, това смекчава свободата ми.
Аяд Актар
Най-голямото ми притеснение е, че появата на тази технология без подходящо обществено внимание и международен контрол може да доведе до нестабилна надпревара във въоръжаването.
Ерик Дрекслер
Много деца, както направих аз, се отдалечават от думите поради страха - което е нещо, което трябва да извадите от образованието: страхът да се тревожите какви оценки ще получите, задържането, притеснението, че ще разочаровате хората, вашето родители, учители.
Майкъл Морпурго
Само за днес ще пусна гнева. Само за днес ще се откажа от притеснението. Днес ще преброя многобройните си благословии. Днес ще си върша работата честно. Днес ще бъда мил с всяко живо същество.
Микао Усуи
Страхотните отбори не се сдържат един към друг. Те не се страхуват да проветряват мръсното си пране. Те признават своите грешки, своите слабости и притеснения, без да се страхуват от репресии.
Патрик Ленсиони
Голяма част от финансовата свобода е сърцето и ума ви да са освободени от притеснения относно "какво-ако" в живота.
Сузи Орман
Всяко финансово притеснение, което искате да прогоните, и финансова мечта, която искате да постигнете, идват от предприемането на малки стъпки днес, които ви поставят по пътя към вашите цели.
Сузи Орман
Преди описвах себе си като писател на комикси, но притесненията ми изглежда помрачиха през последните няколко години.
Том Перота
Бихте могли да вкарате объркването, разстройството и притесненията си във всяка книга, която четете. Можете да ги подредите там и да излезете с малко по-изправена глава. Не знам защо историите са работили по този начин, но са го направили.
Деб Калети
Колко просто е да се види, че всички притеснения на света не могат да контролират бъдещето.
Джералд Джамполски
Джудо ни учи да търсим най-добрия възможен начин на действие, независимо от отделните обстоятелства, и ни помага да разберем, че притеснението е загуба на енергия.
Джигоро Кано
Притеснението за даден проблем не е стратегия за промяна.
Джоди Уилямс
Уверете се, че визуализирате само това, което искате. Законът работи и в двете посоки. Ако визуализирате притесненията и страховете си, ще ги направите реални. Контролирайте мислите си и ще контролирате обстоятелствата. Условията ще бъдат такива, каквито ги създадете.
Робърт Колиър
Смачкайте го - и ще е без притеснения, ако го купете - не знаеш колко още ще пъти ще трябва да го купите.
Робърт Пен Уорън
Обмисляте и се лутате без никакви притеснения между небето и земята, в собствения си личен свят и по този начин придобивате върховна свобода.
Гао Синдзиен
Време на криза не е само време на безпокойство и притеснение. Дава шанс, възможност да избереш добро или да избереш лошо.
Дезмънд Туту
Предишна
1
(Текуща)
2
3
4
Следваща