Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Блясък" - страница 3
Различните стъпки и степени на образование могат да бъдат сравнени с операциите на майстор върху мрамор; едно е да го изкопаеш от кариерата, а друго да го нагласиш, да му придадеш блясък и блясък, да изваеш всяко красиво петно и вена, да го оформиш в колона или да го оживиш в статуя.
Томас Грей
Тъй като това е Средният Запад, никой не блести наистина, защото никой не трябва, това е по-скоро матов блясък, като често използвани сребърни прибори.
Чарлз Бакстър
За мен насилието никога не е предназначено да бъде забавление. Има за цел да нарани героите и аз се опитвам да покажа въздействието, което оказва върху хората, които са въвлечени в него. Ако накрая има катарзисно насилие, това струва нещо на главния герой. Това не е просто момент на блясък на слава.
Чарли Хюстън
Златото има този блясък, който лесно затъмнява и прави абсолютно невидими всякакви рождени петна.
Бернардо Гимараес
Никаква бръчка не би откраднала блясъка ми. Бих се погледнала в огледалото, а не в линиите на лицето ми.
Бренди Енглър
За да станете известни, нужно е четиридесет години да се занимавате с живопис, или двадесет години да пишете бестселъри, или десет години да играете главни роли в театъра, или пет години блясък в киното, или в течение на месец ежедневно да четете по телевизията кулинарни рецепти.
Веслав Брудзински
Блясъкът на едно преживяване всъщност може да се увеличи с времето. Така че, да се научиш да свириш на нов инструмент, да научиш нов език - тези неща ще донесат дивиденти за години или десетилетия напред.
Дан Бютнер
Понякога си мислите, че сте намерили любов, когато това е наистина само един от онези предмети, които блестят в определена светлина - трофей, да речем, или пръстен, или диамант, дори. Стъклени парчета, може би. Трябва да внимаваш. Блясъкът може да ви заслепи. Ръбовете могат да ви отрежат по начин, който никога не сте си представяли. От вас зависи да позволите това или не.
Деб Калети
Вземете обратно вашата светлина. Знайте, че когато изпитвате страхопочитание към чуждото величие, вие наистина се виждате. Определете какво най-много се възхищавате или обичате в другите и вижте как можете да подхранвате тези качества и да ги извадите от себе си. Вместо да се фиксирате върху чуждия блясък, намерете начини да развиете и демонстрирате своя.
Деби Форд
Ти си всички цветове в пълния им блясък.
Дженифър Нивън
Политика, блясък, слава - всички те са смесени заедно и винаги са били.
Джос Уедън
Татуин може да е пустинна пустош, в която няма никакви кулинарни деликатеси, но малко неща в галактиката могат да се сравнят с блясъка на нейните залези.
Е. К. Джонстън
Не искам коледният сезон да приключи, защото това е единственият път, когато мога законно да се отдам на конкретна зависимост: блясък.
Елоиза Джеймс
Арогантността беше достатъчно непривлекателна, когато беше привързана към истински талант или блясък. Привързан към детството, това беше просто дразнещо.
Ерика Спиндлър
Всички ще умрем. Но няма да умрем заедно. Нещо ще остане зад нас като следа от светлина, която да предаде на следващите поколения всичко велико в работата и въображението. И нещо повече от разпадащи се дворци и осакатени статуи, това, което блести вечно в спомените на хората, са усилията на ума да се издигне над ежедневието чрез смях, ужас, метафизична мисъл, красотата на словото и блясъка на идеите.
Жан д'Ормесон
Дори и при видовете с двата пола, блясъкът на самките е несравнимо по-силен.
Илия Мечников
Тя винаги ни казваше, че има два вида жени. Тези, които са осветени отвън и тези, които са осветени отвътре. Първата се нуждае от блясъка на диаманта, за да направи искрящата си, но за втората красотата й се озарява чрез чистата светлина на душата й.
Алисън Ричман
Той се ухили, тези трапчинки, изплуващи в блясък на слава.
Катрин Алрид
И така, за последен път Том се изкачи по стотиците стълби. За последен път той изпълнява алхимията на блясъка от сяра и нефт. За последен път той изпрати сигнала си до моряците на километри за: пазете се.
М. Л. Стедман
Единствено блясъкът на искреността ми е привличал всякога, когато е давал отражение у мен.
Пол Елюар
...Ако личните ни постижения са признати, ние не търсим блясъка на отразената слава. Това става по-скоро, когато нашият престиж (както обществен, така и личен) е уронен и желаем да използваме успеха на хора, с които да ни свързват, за да подобрим представата за нас самите.
Робърт Чалдини
По-лесно виждаме петната на луната, отколкото величествения й блясък.
Стоян Миленков
Предишна
1
2
3
(Текуща)
4
Следваща