Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Унищожение" - страница 2
Войната означава борба. Работата на войника е да се бори. Армиите не се свикват, за да копаят окопи, да нахвърлят защитни укрепления, да живеят в лагер, а да намерят врага, да го ударят, да нападнат страната му и да му нанесат всички възможни щети за възможно най-кратко време. Това означава масово унищожение на имущество и животи, докато трае кампанията. Но същата война по необходимост ще има кратка продължителност и в крайна сметка ще спаси много животи и много имущество. Да се движи бързо, да се удря енергично и да се доставят всички плодове на победата – това е тайната на успешната война.
Стоунуол Джаксън
Ако се занимаваме с въпроса за оръжията за масово унищожение, трябва да изпратим единно, последователно съобщение, че има нулева толерантност към всяка страна, която разработва оръжия за масово унищожение, включително Северна Корея.
Мохамед ел Барадей
Истината никога не може да бъде окончателна: след построяване на първата, следва търсенето на втората, а след това третата. Истината е постоянен процес на унищожение на старото и възраждане на новото.
Валентин Пикул
Казва се, че онези, които боговете искат да унищожат, те първо подлудяват. Може да се окаже, че военната невроза, предизвикана от пропагандата на страх и омраза, е прелюдия към унищожение.
Джон Бойд Ор
Любовта е унищожение, и ако те заобичат значи те унищожават.
Касандра Клеър
Наказанието е изплащане или унищожение на вината.
Лев Карсавин
Бедността е унищожение на всички наши дарби.
Яков Борисович Княжин
Дълбоко съм убеден, че опитите да се проповядват идеите за изграждане на руска "национална", моноетническа държава, противоречат на цялата ни хилядолетна история. Освен това това е най-краткият път към унищожението на руския народ и руската държавност. Да, и всяка способна, суверенна държавност на нашата земя.
Владимир Путин
Апокалипсисът не идва с огън и унищожение, това се случва на лично ниво. Ако вярвате, че сте центърът на вашата собствена вселена и искате да видите тази вселена унищожена, един куршум е достатъчен.
Мерилин Менсън
Сигурността е майката на опасността и баба на унищожението.
Томас Фулър
Либия заяви, че оръжията за масово унищожение не са отговорът за отбраната на Либия,... Действията на Либия й дават право да се присъедини отново към международната общност.
Тони Блеър
Либия обяви намерението си да демонтира своите оръжия за масово унищожение и да ограничи обсега на либийските ракети до не повече от 300 километра,... че този процес ще бъде прозрачен и проверим.
Тони Блеър
Според нас дериватите са финансови оръжия за масово унищожение, носещи опасности, които, макар и да са латентни, са потенциално смъртоносни.
Уорън Бъфет
Аха живот! Ти си горчива трагедия, ти си ослепителна курва, която ме доведе до моето унищожение!
Джон Фанти
Целият ми хумор се основава на унищожение и отчаяние.
Лени Брус
Помнете - няма пълно унищожение. Временната загуба е част от сражението.
Слава Севрюкова
Успокоявах се, като дете, знаейки, че нещата винаги са били толкова ужасни и прекрасни, както сега, че светът винаги е бил на ръба на пълното унищожение.
Майкъл Шейбон
Звучиш като кокошка с диария. Има само една истина и това е унищожение.
Майкъл Ян Фридман
Действията му бяха спасили три американски града от унищожение, но само няколко много високопоставени хора го знаеха. Феърфакс беше просто доволен, че все още може да носи дънки и кецове за работа.
Матю Райли
Аз съм художник, материалът ми е плът, моят инструмент е унищожение, моето вдъхновение е природата.
Анджела Картър
Да се бориш е да се изправиш отново срещу смъртта, може би пълното унищожение от техния вид. Но да бягам... това не е ли също вид унищожение?
Налини Синг
Има тънка граница между унищожението и сътворението.
Оливър Джефърс
Предишна
1
2
(Текуща)
3
4
Следваща