Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Унищожение"
Свободните народи са мирни народи. Свободните народи не се нападат един други. Свободните народи не разработват оръжие за масово унищожение.
Джордж Уокър Буш
Не бива да се страхувам. Страхът погубва разума. Страхът е онази низка смърт, която носи пълно унищожение. Аз ще се изправя с лице срещу моя страх. Ще му позволя да мине по мен и през мен. А когато отмине, ще извърна вътрешното си око, за да проследя пътеката му. Там, откъдето е минал страхът, няма да е останало нищо. Ще остана единствено аз.
Франк Хърбърт
Целта на гнева - бързо и насилствено унищожение на всички препятствия.
Алфред Адлер
Иран, Либия и Сирия са безотговорни държави, които трябва да бъдат обезоръжени от оръжия за масово унищожение, а успешният американски ход в Ирак като модел ще улесни постигането му.
Ариел Шарон
Светът и каквото и да е това, което наричаме небето, под свода на който са затворени всички неща, ние трябва да си представим, че е божество, вечно, без граници, нито създадено, нито подложено по всяко време на унищожение. Да се запита какво е отвъд него не е грижа на човека; нито човешкият ум може да си изгради предположения относно това.
Плиний Стари
Както казах през цялото време, не се съмнявам, че те ще намерят възможно най-ясното доказателство за оръжията за масово унищожение на Саддам.
Тони Блеър
Важно е тези, които се занимават с тероризъм, да осъзнаят, че нашата решимост да защитаваме нашите ценности и нашия начин на живот е по-голяма от тяхната решимост да причиняват смърт и унищожение на невинни хора в желанието си да наложат екстремизъм в света.
Тони Блеър
За момента позволете ми да кажа следното: режимът на Саддам Хюсеин е презрян, той разработва оръжия за масово унищожение и не можем да го оставим без контрол. Той е заплаха за собствения си народ и за региона и, ако му бъде позволено да разработи тези оръжия е заплаха и за нас.
Тони Блеър
Вие, хората, се държите толкова странни. Всичко, което създавате, се използва за унищожение.
Люк Бесон
Трябва да се откажем от неприложимата представа, че е морално осъдително някои държави да преследват оръжия за масово унищожение, но морално приемливи за други да разчитат на тях за сигурност - и наистина да продължат да усъвършенстват капацитета си и да постулират плановете за използването им.
Мохамед ел Барадей
Откритията на Алфред Нобел са характерни; мощните експлозиви могат да помогнат на мъжете да изпълняват възхитителни задачи. Те също са средство за ужасно унищожение в ръцете на големите престъпници, които водят народите до война.
Пиер Кюри
Самоубийството не е отговор, това е унищожение.
Ал Грийн
Но искам само да предупредя, че САЩ не са задължени да доказват, че Саддам Хюсеин се опитва да се сдобие с оръжия за масово унищожение. Той вече демонстрира, че се опитва да придобие оръжия за масово унищожение.
Кондолиза Райс
В пейзажа на унищожение прецизността е проява на божественост.
Самюъл Бекет
Заплахата от Саддам Хюсеин и оръжията за масово унищожение – химически, биологични, потенциално ядрени оръжия – тази заплаха е реална.
Тони Блеър
Преди да се отправиш да спасяваш горите на Амазонка от унищожение на жестокото поколение на твоите родители, опитай да подредиш стаята си.
Бил Гейтс
Карл пое военно-индустриалния комплекс. Той води кампания по целия свят за прекратяване на производството на оръжия за масово унищожение. За него това беше извращение на науката.
Ан Друян
Средствата за масова информация са не по-малко опасни, от средствата за масово унищожение.
Пьотр Капица
Тъй като Израел е демократична държава, заобиколена от по същество недемократични държави, които се заклеха на нейното унищожение, тези, които се интересуват от демокрация навсякъде, трябва да подкрепят съществуването на Израел.
Баярд Ръстин
Всички неща, независимо от степента им на създаване или унищожение, отново ще се обединят в единно цяло.
Джуандзъ
Основният и неизбежен факт е, че днес ние не можем да защитим обществото си чрез война, тъй като тоталната война е тотално унищожение и ако войната се използва като инструмент на политиката, в крайна сметка ще имаме пълна война.
Лестър Пиърсън
И аз съм живял, тъй като вие - в период на студена война, по време на който ние постигнахме чрез постиженията си в науката и технологията на унищожението, че трети акт в тази трагедия на войната ще доведе до мира на изчезването.
Лестър Пиърсън
Предишна
1
(Текуща)
2
3
4
Следваща