Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Готвач" - страница 3
Успехът е постигането на произволен брой възможни цели, мечти, стремежи или цели. Това е много лично и уникално за вас. Най-голямото ви желание може да бъде идеята на някой друг за ада; може да искате да бъдете награждаван готвач, докато вашият най-добър приятел мрази готвенето.
Найджъл Къмбърланд
Лесно е да се смеете на някой като готвача знаменитост Гордън Рамзи, който псува и крещи в кухнята си, но за да осигурите успешен живот, трябва да избягвате да правите другите тъжни, нещастни или страшни. За да направите това, трябва да се научите да държите емоциите си под контрол.
Найджъл Къмбърланд
Както научих от минали глави, важно е да се опитате да останете в главата, в която сте, и да й се наслаждавате, докато трае. Не се тревожете постоянно къде ще ви отведе тази стъпка - да живеете в потенциалното бъдеще. Като добра храна. Като ястие от добър готвач. Не искате да се чудите какво следва, докато ядете гъши дроб.
Нийл Патрик Харис
Новините, даващи по-голям глас на зрителите, тъй като социалната мрежа е толкова популярна, са като готвач на Титаник, който, виждайки задаващия се айсберг и бягащи клиенти, смята, че ледът е бъдещето и започва да прави снежни конуси.
Рандал Мънро
Тя беше страхотен готвач, но готвеше повече за себе си, отколкото за другите хора, не защото беше гладна, а защото се утешаваше от ритуалите в кухнята.
Рут Райшил
Ние в медиите сме виновни, че не сме се справили по-добре, за да накараме хората да разберат колко просто е готвенето. Накарахме всеки да се почувства като готвач.
Рут Райшил
Всички сме заедно - мадам от бордей, професор по английски, ням готвач, таксиметров автомобил и аз, момичето, което носи кофа с лъжи и ги хвърля като конфети.
Рута Сепетис
Мисля, че е универсална истина, че повечето готвачи, които познавам, са най-щастливи да ядат прости, изчистени добри неща.
Антъни Бурдейн
Като готвач не съм диетолог или етик, аз съм в удоволствието.
Антъни Бурдейн
Когато правите филм, в кухнята има безброй готвачи и не винаги получавате това, което искате. Историята винаги може да тръгне в посока, различна от тази, която бихте искали. Вие правите компромис и има сделки и караници.
Франк Перети
Като дългогодишен председател на клубния клуб на главния готвач, Ламбиазе знаеше, че най-важното нещо на клубната среща не е книгата, а храната и напитките.
Габриел Зевин
Не съм готвач на знаменитости. Аз съм готвач, който има телевизионни предавания и готвач, който се случва да прави медия.
Гай Фиери
Ако в кухнята има твърде много готвачи, ястието няма да се получи.
Даниел Трусони
Доброто готвене на френски език не може да бъде произведено от зомби готвач.
Джулия Чайлд
Когато станеш добър готвач, първо ставаш добър майстор. Повтаряте и повтаряте и повтаряте, докато ръцете ви не знаят как да се движат, без да мислите за това.
Жак Пепен
Телевизионните готвачи не носят отговорност за консумацията на фибри от хората; това не е наша работа.
Йотам Отоленги
Подобно на родителите, готвачите не трябва да имат фаворити, но някои рецепти неминуемо блестят повече от други.
Йотам Отоленги
Това не е това, което имаш, това е, което знаеш и правиш с това, което имаш... Разликата между готвач и готвач е разбирането на случващото се.
Алтън Браун
Обичам готварски предавания! Аз самата не съм лош готвач, но трябва да кажа, че се възхищавам на креативността на тези млади готвачи. Това ме кара да ревнувам... и да съм гладна.
Лейла Слимани
Когато започнах като млад готвач, бях италианка и бях жена, а всички останали в Ню Йорк бяха французи и мъже.
Лидия Матичио Бастианич
Като готвач чувствам, че е мой дълг да се възползвам максимално от това, което земята ни дава.
Лидия Матичио Бастианич
Сготвих за двамата папи, които бяха тук. Папа Франциск I готвеше за и папа Бенедикт преди него. Папа Бенедикт е германец. И направих малко проучване - майка му е била готвач.
Лидия Матичио Бастианич
Предишна
1
2
3
(Текуща)
4
Следваща