Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Готвач" - страница 2
Аз съм евангелист по темата за някои готвачи и писатели.
Антъни Бурдейн
Не бях толкова голям готвач и не мисля, че съм толкова голям писател.
Антъни Бурдейн
Токио вероятно би бил чуждият град, ако трябваше да ям храна на един град до края на живота си, всеки ден. Трябва да е Токио и мисля, че по-голямата част от готвачите, които зададете този въпрос, биха отговорили по същия начин.
Антъни Бурдейн
Готвачите като цяло казват "да" на всеки проект, набиране на средства или дегустация, защото имат такъв щедър дух.
Чарли Тротър
Вероятно е грешка, знаете, че хората правят в Америка, да мислят, че всички страхотни готвачи са мъже ... Все още съм единственият мъж в семейството, който се занимава с този бизнес.
Жак Пепен
Като готвач трябва да уважавате своите гости и техните нужди. Ако решат, че искат да ядат определени неща, а не да ядат други, ако поради религиозни причини или просто решат, че не искат да ядат определени съставки, трябва да спазвате това.
Жоел Робушон
Най-добрите готвачи, дизайнери, медийни личности и фирми в страната са част от този динамичен град. Знаем, че жителите на Чикаго са свикнали с най-високите стандарти.
Иванка Тръмп
Станах готвач, за да мога да готвя и да разказвам истории по откачени начини.
Алтън Браун
Домашен готвач, който разчита твърде много на рецепта, е нещо като пилот, който чете ръководството за експлоатация на самолета, докато лети.
Алтън Браун
Победител е готвачът, който приема същите съставки като всички останали и дава най-добри резултати.
Едуард де Боно
Майката природа е истинският творец и нашата работа като готвачи е да й позволим да блести.
Марко Пиер Уайт
Най-отровният източник във всяка кухня е его готвачът.
Марко Пиер Уайт
Никога не съм се опитвал да бъда готвач на знаменитости, хората ме наричат така, но аз бях онова младо момче, което медиите избраха.
Марко Пиер Уайт
Всички страхотни готвачи имат две общи неща. Първо, те уважават природата като истински артист, а те са просто готвачи. Второ, всичко, което правят, е продължение на тях като на личност.
Марко Пиер Уайт
Не можеш да бъдеш готвач и да се появяваш по телевизията през цялото време. Това е невъзможно. Поне когато спечелих звездите си, винаги бях зад печката си.
Марко Пиер Уайт
На възраст между шест и девет години палитрата ми се оформяше, както и моята идентичност като готвач. Тогава научих разликата между солено, сладко, кисело и дори пикантно.
Маркус Самуелсон
Казват, че никога не се доверяват на кльощав готвач, но факт е, че да останеш здрав, когато си готвач, означава, че трябва да работиш два пъти по-усилено.
Маркус Самуелсон
Да станеш добър готвач означава да познаваш себе си и аз в този момент познавам себе си. Познавам себе си и знам готвача, който искам да бъда, и готвача, който се стремя да бъда.
Маркус Самуелсон
Готвачите не ядат в нормални часове, така че единственият път, когато се почувствате, че наистина имате нужда от хранене, е след обслужване, когато сте изтощени и просто желаете нещо, което да ви помогне да си почивате.
Маркус Самуелсон
Хората идват при мен през цялото време и ме питат как оставам такъв, какъвто съм, и не е тайна. Първият урок, който готвачът трябва да научи, е как да борави с нож; второто е как да бъдеш около цялата тази храна.
Маркус Самуелсон
Аз съм американски готвач. Аз съм американец. Аз живея тук. Обичам да съм тук. Но, разбира се, е различно. Пътешествието на черния човек е различно.
Маркус Самуелсон
Като готвач винаги имам предвид как правилно да храня обществото, но понякога е лесно да забравяме, че някои хора имат проблеми дори да получават каквато и да е храна, още по-малко адекватно хранене.
Маркус Самуелсон
Предишна
1
2
(Текуща)
3
4
Следваща