Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Готвач"
Когато между кучето и котката възникне дружба, това не е нищо друго, освен сговор срещу готвача.
Стефан Цвайг
В Индия, ако сте от елита, кучетата са изключително важни. Породата на кучето показва вашето богатство, че сте западни. Готвачът, друго човешко същество, е на много по-ниско ниво от вашето куче. Виждате това през цялото време.
Киран Десаи
Поет, който чете, изглежда, като готвач, който яде.
Карл Краус
Лекарите непрекъснато се трудят над запазването на нашето здраве, а готвачите – над неговото съсипване; обаче последните са доста по-уверени в успеха.
Дени Дидро
Ако искате да станете страхотен готвач, трябва да работите със страхотни готвачи. И точно това направих.
Гордън Рамзи
Бог е измислил храната. А дяволът – готвачите.
Джеймс Джойс
Готвенето не е трудно. Всеки има вкус, дори и да не го осъзнава. Дори и да не сте страхотен готвач, няма нищо, което да ви спре да разберете разликата между това, което е вкусно и кое не.
Жерар Депардийо
Не съм страхотен готвач, не съм велик художник, но обичам изкуството и обичам храната, така че съм перфектният пътешественик.
Майкъл Палин
Харесва ми факта, че Мелбърн винаги изглежда подкрепя готвачите им и ги промотира по начини, които намирам за наистина възхитителен.
Антъни Бурдейн
...никой не се ражда страхотен готвач, човек се учи чрез правене.
Джулия Чайлд
За да бъдеш добър готвач, трябва да имаш любов към доброто, любов към трудолюбието и любов да твориш.
Джулия Чайлд
Бих се радвала да се срещам с готвач. Вероятно бих станала наистина дебела, но не ме интересува.
Елизабет Олсън
Нямате избор като професионален готвач: трябва да повтаряте, повтаряте, повтаряте, повтаряте, докато не стане част от вас. Със сигурност не готвя по същия начин, както преди 40 години, но техниката си остава. И това е, което ученикът трябва да научи: техниката.
Жак Пепен
Това, че съм готвач, не означава, че не разчитам на бързи рецепти. Наистина, всички имаме моменти, когато, притиснати за време, ще използваме консерва с риба тон и домат за първи курс. Въпрос е да изберете правилните рецепти за останалото меню.
Жак Пепен
Преди тридесет, 40 години, повече от това сега, готвачът със сигурност беше на дъното на социалната скала. И всяка майка би искала детето им да се омъжи за лекар, адвокат, архитект, а не за готвач. Сега сме гениални, различно е.
Жак Пепен
Моето небце е по-просто, отколкото преди. Млад готвач добавя и добавя и добавя в чинията. Като остарееш, започваш да отнемаш.
Жак Пепен
Ние, готвачите, сме отговорни да научим за химичния състав на храната!
Жоел Робушон
Заекът обича цвекло - това е мнение на готвача.
Станислав Йежи Лец
Независимо дали се занимавате с деца или готвачи, всички те са гигантски бебета, нуждаещи се от отглеждане.
Марко Пиер Уайт
Докато някои хора могат да мислят, че да бъдеш готвач, означава да правиш примамливи ястия и да прокарваш кулинарните граници, това да си част от хранителната индустрия включва много повече.
Маркус Самуелсон
Страхотна храна е необходима повече от готвачи; имаше нужда от гурме закусвалници.
Никол Монес
Когато се върна в Ню Йорк - и това е ужасно нещо, за което да се оплача - ям много повече наистина, наистина добра храна, отколкото може би бих искал. Толкова много мои приятели са наистина добри готвачи. Това е все едно да си в мафията.
Антъни Бурдейн
Предишна
1
(Текуща)
2
3
4
Следваща