Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Обич" - страница 2
Ние сме създадени за обич.
Дезмънд Туту
Баща ми казваше, че била силна жена, и аз съм сигурен, че една силна жена е по-силна и от мъж, особено пък ако таи и обич в сърцето. Според мен любещата жена е нещо почти непоклатимо."
Джон Стайнбек
Никога не мисли, че не обичаш или че не те обичат. Това е само когато винаги съществувалата и съществуваща обич между теб и хората е нарушена от нещо, и трябва само да се постараеш да отстраниш онова, което нарушава тази обич, вечно свързваща хората - тя винаги съществува.
Лев Толстой
Няма смешна обич на тоя свят, има грешна обич, има нещастна обич, има истинска или въображаема и всяка от тях е едно от малките чудеса на живота.
Павел Вежинов
Не бива да показвате обич, когато кучетата са напрегнати. Трябва да изчакате да станат спокойни и послушни и тогава ги наградите с обич. Така награждавате не нервността му, а спокойното му състояние.
Сизар Милан
Всички ние тук сме свързани от нашата борба, от дълбоката ни обич един към друг и от разбирането, че ако не се държим един за друг, нищо не е възможно.
Флоринда Донър
Челото му се наклони напред и преди да успея да реагирам, преди да ми каже още една дума, той се наведе напред, напред, напред и притисна устата си точно отстрани на устата ми. кълване. Шот, по-добър от текила, съставен от приятелство, обич и органична захар.
Мариана Запата
Жена, която може да яде истинска брускета, е жена, която можеш да обичаш и която може да те обича. Някой, който отблъсква нещото, защото е разхвърляно, никога няма да ви кикоти беззъби през всекидневната на вашата вила за пенсиониране или да ви измъкне от шестия ви сърдечен удар с чиста яростна обич. Никога не се случва. За това имате нужда от жена, която да не се страхува от една маса зехтин.
Ник Харкауей
Побоите и изтезанията не са единствената форма на потисничество, понякога ни обезоръжават с любов и обич.
Паринуш Сании
Не бях в безопасност. Не бях постоянен. Животът ми беше фикция, която бях създал, като извънземно, което идва на земята и се опитва да премине като човек. Обичта на приятелите ми не означаваше нищо за мен, насочена, както беше, към човек, който не беше там. Нямаше никой вкъщи.
Робърт Гулрик
Обичам кучетата си и им давам обич през цялото време, но трябва да е в подходящия момент или те се объркват.
Сизар Милан
Често обвиняваме породата, но според мен не е породата, а собственикът. Собственикът трябва да бъде водачът на глутницата и да осигури упражнения, дисциплина и след това обич. Ако направите това, ще имате мило, любящо и уравновесено куче - без значение от каква порода!
Сизар Милан
Дайте на кучето си нещо за вършене, преди да споделите храна, вода, играчки или обич. По този начин кучето печели лакомството си. Например, накарайте го да изпълни командата "седни" или "долу".
Сизар Милан
Кучетата в Америка получават повече обич от жените в повечето страни от Третия свят.
Сизар Милан
Всяко човешко същество, което познавам, жадува за любов и обич.
Тери Макмилан
За сърце, създадено за приятелство и обич, очарованието на самотата е много краткотрайно.
Фани Бърни
Твоята най-добра работа като нов родител е да обичаш бебето си като луд. След като го обсипвате с обич, следващите ви две важни задачи са да го храните и да го успокоявате, когато то плаче.
Харви Карп
Що се отнася до любовта или обичта, психолозите са се провалили в мисията си. Малкото, което знаем за любовта, не надхвърля простото наблюдение и малкото, което пишем за нея, е написано по-добре от поети и романисти.
Хари Харлоу
Дори глупаците печелят част от нашата обич. Можем да се радваме, че ги няма и въпреки това да скърбим за добрите части.
Шанън Хейл
Любовта вероятно е най-сериозната от всички илюзии, болест, която ни сграбчва отвътре, но не можем да се лишим от нея. Докато вървях, се чудех дали има заместител на човешката любов. Дали човек може да усети същата радост, разгръщайки се напълно в обичта към литературата, музиката или поезията? Дали човек може да пламти в същия огън? Можеше ли да не е във вечно очакване? Представях си как единствено сътворението може да носи такава радост.
Антони Казас Рос
Великият Бог не цени службата на хората, ако сърцето не е в нея: Господ вижда и съди сърцето; той няма отношение към външните форми на поклонение, ако няма вътрешно обожание, ако в тях не се използва благочестива обич. Следователно е въпрос от безкрайна важност цялото сърце да бъде непрестанно ангажирано за Бог.
Боб Кауфлин
Паметниците могат да бъдат изградени, за да изразят обичта или гордостта на приятелите или да покажат тяхното богатство, но те са ценни само за героите, които увековечават.
Джеймс Гарфийлд
Предишна
1
2
(Текуща)
3
4
Следваща