Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Състезание" - страница 3
Състезанията с коне са добро забавление на чист въздух, независимо от това къде ще завършите в резултатът.
Бел де Жур
Животът не е състезание за победа, това е училище за нашето висше образование.
Гай Финли
Успехът всъщност е кратко състезание - спринт, подхранван от дисциплина, достатъчно дълъг, за да може навикът да започне и да се приеме.
Гари Келър
Да изгубиш състезание не е позор. Позор е да не участваш в състезание от страх да не го изгубиш.
Гарт Стайн
Може да изглежда странно, че получаваме наградата за състезателно бягане, докато състезанието все още не е напълно завършено.
Дейвид Тримбъл
Хората обикновено ревнуват от нещо друго. Не как изглежда. Просто казано, богатите завиждат на известните, известните завиждат на красивите, красивите завиждат на талантливите и т.н. Когато богаташ ревнува богаташ, а певецът е певец - това не е завист, а състезание.
Денис Драгунски
Единственото състезание, което ще имате, е съревнованието между вашия дисциплиниран и недисциплиниран ум.
Джеймс Артър Рей
Подобно на много хора, аз се моля за болен роднина или подобни неща, но не се моля да направя следващата си връзка с полета на летището. Намирам молитвите преди спортни състезания да са безчувствени и някак унизителни, поне когато някой се моли да победи другия отбор или нещо подобно.
Джеймс Карвил
Мисля, че състезанието е много важно. Мисля, че като цяло трябва да се сблъскаме с общия проблем, който е, че виждаме повече деца да излизат от семейства, които просто не им предоставят адекватни ресурси за тяхното развитие.
Джеймс Хекман
Ако спечелите състезание, не питате как сте го направили, стига да го направите.
Джийн Симънс
Освен състезанията, аз просто обичам изкуството да бягам, да замислям нови идеи като 50-те маратона в 50 щати за 50 дни. Това е най-добрият израз на това, което обичам да правя, което се бяга, пътува и виждам тази велика страна.
Дийн Карнасис
Винаги съм нервен преди началото на състезанието. Помага ми да си кажа, че ще дам всичко от себе си. Това е моят ангажимент. Колкото и да е зле, ще се постарая.
Дийн Карнасис
Не знам дали се зареждам толкова много, като се опитвам да се обединя толкова, колкото страстно да измислям нови и по-големи предизвикателства. Не виждам това като състезание, а като естествена прогресия.
Дийн Карнасис
...не бива да бъдеш уверен във вкусовете на публиката: те са изменчиви, като щастието в състезанията.
Дик Франсис
Сега те изглежда бяха в състезание за това кой може да я раздразни повече и понякога се налагаше си да напомня, че тийнейджърите имат души.
Ейми Тан
Този проблем е, без изключение, най-спешното сблъскване с човечеството днес. Бъдещето на състезанието е в ръцете на младите хора навсякъде. Те са родителите на следващите поколения и инженерите, които трябва да внедрят новата цивилизация. Това, което правим с тях и за тях, е важно по своето значение; нашата отговорност е голяма, а нашата възможност уникална.
Алис А. Бейли
Казано е още по-ясно: желанието за сигурност и чувството за несигурност са едно и също нещо. Да задържиш дъха си означава да загубиш дъх. Обществото, основано на стремежа към сигурност, не е нищо друго освен състезание за задържане на дъх, в което всички са опънати като барабан и лилави като цвекло.
Алън Уотс
Мъжете обичат състезанията, така че създайте им условия! Мъжът трябва да се чувства така, сякаш се бори за награда, която мнозина искат да имат. И следователно, след като спечели тази награда, той ще я почита!
Лариса Ренар
За вас, синове и братя на падналите, които сте тук, съзирам трудно състезание ... и дори при върховна доблест вас не ще ви признаят за равни, а за малко по- слаби от тях. Нали към живите има съперническа завист, а когато някой не е пречка, нему се отдава почит с благосклонността, изпитвана, когато няма какво да се дели.
Перикъл
А на подмятанията за възрастта ще ви отговоря с думите на папа Йоан-Павел II - "Молитвата не се отправя с краката, а със сърцето". Работата на държавния глава не е атлетическо състезание, за нея са необходими компетентност, решителност и почтеност. Уверявам ви, работата на председател на Конституционния съд не е нито по-лека, нито по-малко отговорна, нито по-малко натоварена от тази на президента.
Неделчо Беронов
Вечното движение се отрича само от тези, които не са виждали състезанието между цени и заплати в период на инфлация.
Жан Делакур
Борис Три" - Димитър Пенев, чете един от четирите отговора, гласящ "Борис III-ти", в телевизионното състезание "Стани богат.
Димитър Пенев
Предишна
1
2
3
(Текуща)
4
Следваща