Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Състезание" - страница 2
Ски състезанията, особено спускането, са опасна дейност и има много инциденти. Би било наистина много лошо да загубим всичко поради сблъсък.
Херман Майер
Много съм развълнуван да мисля, че ще участвам в олимпийското състезание тук следващата година.
Херман Майер
Основната задача беше да се спре състезанието с оръжия, преди да доведе до пълна катастрофа. След краха на комунизма и разпадането на Съветския съюз обаче, всяка причина за ядрено оръжие изчезна.
Юзеф Ротблат
Съвременният човек е въвлечен състезание за всичко, което той, от гледна точка на социума е длъжен да постигне.
Вадим Зеланд
Ти не можеш нито да спечелиш, нито да загубиш, до тогава, докато не участваш в състезанията.
Дейвид Бауи
Съществува социология на конете, както и психология. Най-очевидно е в света на конните надбягвания, където се събират много коне, където година след година, десетилетие след десетилетие те правят същото, доста просто нещо - бягат в състезания и се опитват да спечелят.
Джейн Смайли
Състезавал съм се на всичките седем континента поне два пъти. Вероятно съм избягал хиляди състезания. Но единственото състезание, с което съм най-горд, е 10K. Да, 10 хиляди. Избягах го с дъщеря си на 10-ия й рожден ден.
Дийн Карнасис
Когато бях тийнейджър, баща ми оказваше голям натиск върху мен, за да постигна успех и наистина бих се преборил с неща като загуба на състезания по бойни изкуства.
Долф Лундгрен
Състезанието на живота е маратон, а не спринт.
Антъни Робинс
За мен всичко е секс. Политиката е секс. Състезанието е секс. Това е романът. Това е романът!
Джеймс Елрой
Независимо кой е спечелил тази битка, състезание ще бъде заличено.
Майкъл Ян Фридман
Представял съм си големи победи и съм си представял страхотни състезания. Състезанията са по-добри.
Марк Хелприн
Според мозъчно-центрирания модел на изпълнение на упражненията, бегач постига целта си в състезанието, когато мозъкът му пресметне, че постигането на целта на състезанието е възможно без катастрофално самонараняване.
Мат Фицджералд
Да се подготвяш – винаги да очакваш следващото ти състезание да бъде най-трудното ти досега – е много по-зрял и ефективен начин да се подготвиш психически за състезание.
Мат Фицджералд
Мнозина считат, че победата е заради диета. Но това е глупост. Аз ям всичко. Помня, как веднъж преди състезание изядох два пакета чипс и изпих чаша кола. И бях първи.
Оле Ейнар Бьорндален
Ако мислите, че ще спечелите, ще бъдете разочаровани, ако загубите. Затова просто влезте в състезанието с отношението, че ще се състезавате, което е всичко, което можете да контролирате така или иначе.
Робърт Дугони
Когато състезанието приключи и играта бъде или спечелена, или изгубена, и вие сте в най-крайния кръг и граница на времето и стъпите в похода на вечността, всички хубави неща от вашия кратък нощен сън ще ви се сторят като пепел от пламък от тръни или слама.
Самюел Ръдърфорд
Трудно е да спечелиш състезание, ако се страхуваш от финала.
Стюарт Търтън
Понякога емоциите могат да спечелят битки. Понякога даването на воля на чувствата ви в битка може да ви спечели битката. Когато това означава всичко за вас, това не е просто спортно състезание - боксов мач за пари или колани.
Тайсън Фюри
Имам няколко неща над [Владимир Кличко]: Той не искаше да прави спаринг с мен, когато отидох на лагера и го победих в състезание за умствена издръжливост в сауната.
Тайсън Фюри
Когато излизах на бой, в мен няма нито злост, нито агресия. Аз излизах на спортните състезания и защитавах честа на страната ми.
Фьодор Емеляненко
Мисля, че съм свикнал с конкуренцията. YouTube е ежедневно състезание. Свикнал съм с това и съм свикнал да идва омраза отвсякъде в интернет.
Шейн Доусън
Предишна
1
2
(Текуща)
3
4
Следваща