Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Състезание"
Усъвършенстваме себе си чрез победа над себе си. Трябва да има състезания и трябва да спечелите.
Едуард Гибън
Ако всички хора мислеха еднакво, то никой не би ходил на състезания.
Марк Твен
Битката е най-изумителното състезание, на което едно човешко същество може да се отдаде. Тя изважда всичко най-добро и отстранява всичко най-ниско. Всички хора се боят по време на битка. Но страхливец е онзи, който позволява на страха да вземе надмощие над чувството за дълг. Дългът е същността на мъжеството.
Джордж Патън
Във всяко състезание, където се съревновава човешката раса и изтощените природни ресурси, времето играе против нас.
Олдъс Хъксли
Невъзможно е да спечелите състезанието, освен ако не се осмелите да бягате, невъзможно е да спечелите победата, освен ако не се осмелите да влезете в битка.
Рич Девос
Губех състезания, защото твърде много исках да ги спечеля, побеждавайки съперниците си.
Херман Майер
Шампионската лига е състезанието, в което всеки иска да участва.
Стивън Джерард
С течение на времето вие се променяте, научавате нови неща, отношението ви е различно. В момента все още се наслаждавам на ски състезанията толкова много, че би ми било трудно да мисля за прекратяване на кариерата си.
Херман Майер
Хубаво е да караш ски за удоволствие, но все пак искам да печеля състезания възможно най-често.
Херман Майер
Когато бях дете, всичко, което исках, беше да вляза в австрийския отбор и да се състезавам на световното първенство. Трябваше да се боря много, за да стигна до това. Много исках да спечеля всяко състезание.
Херман Майер
Най-добрият приятел на моя баща беше букмейкър на състезания, а един от неговите приятели държеше пъб. Но в неделя всички заедно се отправяха в църквата. Вярата е гъвкаво нещо, нали?
Бил Дръмонд
Има три пътя към разорение: жени, състезания и доверие на експертите. Първият от тях е най-приятен, вторият най-бърз, затова пък третият - най-надежден.
Жорж Помпиду
Когато сте в състезание, трябва да работите до последната минута, ако има и най-малка вероятност да загубите. Това е битка, това е политика, това е всичко.
Дуайт Айзенхауер
Това, пред което сме изправени, може да изглежда непреодолимо. Но аз научих нещо през всички тези година на тренировки и състезания. Научих нещо от всички тези упражнения и повторения, когато си мислех, че не мога да вдигна и грам допълнителна тежест. Това, което научих е, че ние винаги сме по-силни, отколкото си мислим.
Арнолд Шварценегер
Да, аз ги използвах, но не те ме направиха такъв, какъвто съм. Анаболните стероиди ми помагаха да поддържам размера на мускулите си при стриктна диета, подготвяйки се за състезание.
Арнолд Шварценегер
По това време не трябваше да купуваме от черния пазар. Човек можеше да отиде при лекаря си и просто да каже: "Слушай, трябва да натрупам маса, и искам да вземам нещо." Тогава лекарят щеше да каже: "За да е безопасно, прави го 6 седмици преди състезание." И това щеше да бъде. Дозата, която се вземаше тогава, няма и 10 процента от тази, която вземат сега. Може би 5 процента.
Арнолд Шварценегер
Трябва да се направи нещо, когато откриете противоположна група желания от този вид на преден план във вашата категория силни желания. Трябва да задействате процес на състезание, от който един трябва да излезе победител, а другият да бъде победен.
Робърт Колиър
Да бъдеш бегач означава да научаваш непрекъснато житейски уроци. Да бъдеш треньор означава не само да преподаваш тези уроци, но и да ги усещаш в сърцевината на мозъка си. Самият акт на надминаване на личните граници в тренировките и състезанията ще насочи ума и тялото към по-висша цел до края на живота на моите бегачи. Задоволяване на посредствеността-уреждане вместо натискане-тези, които се учат да бъдат най-добрата версия на себе си, знаят тайната на пълноценния живот.
Мартин Дъгард
Ние сме като високо тренирани спортисти, които никога не провеждат състезание.
Пол Самюелсън
Любовта умира по много различни начини и е естествено тревата да изглежда по-зелена от другата страна. Но това не е състезание; има много болка за обикаляне.
Роб Шефийлд
Животът не е състезание, а изстрел в целта: това, което се брои, не е спестяването на време, а способността да намериш център.
Сузана Тамаро
Не трябва да участвате в бягане с конкуренцията. Трябва да оставите състезанието и да бягате сами.
Том Питърс
Предишна
1
(Текуща)
2
3
4
Следваща