Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Колеж" - страница 3
Живях в състояние на ярост от 12 до 20. До колежа бях извън аутсайдерството. Бях воайор на живота.
Том Мейн
Бях специалност английски в колежа, ходих на програма за творческо писане и през целия си живот наистина четях и мислех за художествената литература като занаят и форма на изкуство. Чувствам, че знам много за това и мога да се доверя на инстинктите си.
Том Перота
Всеки се учи на основите на писането поне 13 години, може би повече, ако отиде в колеж. Никой не се учи на музика или степ танци по този начин.
Том Улф
Ученето по време на пътуване по света е не по-лошо от получаването на знания в колежа.
Хю Лофтинг
Не можете да се страхувате да не измислите всичко. Днес има прекалено голям натиск върху младите хора, за да разберат всичко, когато са в колеж.
Чарли Тротър
Но как мога да бъда успешен възрастен с образование в колежа, ако приятелят ми с неговия секси поглед и саркастична усмивка оказа най-лошото влияние в света и подкопа всичките ми опити да бъда отговорна?
Биби Ийстън
Колежът беше прекрасно време - освен, разбира се, когато се опитваше да те научи на неща.
Бил Козби
Имам ужасен спомен за собственото си минало. Едва помня детството си. Имам малко спомени от колежа и юридическия факултет - макар че след като се ожених, получих предимството да мога да се консултирам с паметта на съпруга си.
Гретхен Рубин
Често мислим за щастието като за опит да увеличим радостта си, но то е и за намаляване на притеснението ни. Така че това, което получавате, плащайки тези високи данъци, е, че ако сте родител, който мисли да пусне детето си в училище, не е нужно да се притеснявате за това, защото цялото образование в колежа е безплатно.
Дан Бютнер
Не сте лош родител, ако не спестите за колежа на детето си, защото вместо това трябваше да изберете да ги храните и обличате. Тези неща са на първо място. Те могат да ходят на училище и да правят това, наречено "работа", докато са в училище.
Дейв Рамзи
е съм носталгичен по славните си дни в колежа. Беше ми куцо. Може би защото нямах приятели.
Алекс Хонълд
Децата от колежа изглеждат по-млади с всяка изминала година. Това е една от опасностите да остаряваме.
Дж. А. Джанс
Преподавам редовно от 41 години в малки колежи и не мога да си представя какво би означавало за мен или колегите ми да съм въоръжен с пистолети или пушки вместо с книги и задълбочени познания по избраните от нас дисциплини.
Джей Парини
Колежите и класните стаи трябва да бъдат спокойствия, места, където се провеждат обмислени дискусии, където учениците работят заедно със своите учители, за да придобият знания за изкуствата и науките.
Джей Парини
По времето, когато отидох в колеж, знаех наизуст основните пасажи от Библията.
Джей Парини
След това учих теология в колежа и когато получавах докторска степен. по литература взех курсове по изучаване на Новия завет и изучавах гръцки версии на Евангелията.
Джей Парини
Когато учих в колежа, се увличах в изучаване на будизма. Не искам да кажа, че намерих пътя към просветлението, но основата на тази религия ми помогна да живея по-осмислен живот.
Джейк Джилънхол
Нямам толкова ясни планове за бъдещето като него. Засега просто се опитвам да завърша последната си година в колежа и да не полудея!
Джесика Брокмол
Не винаги имах време да практикувам толкова, колкото исках, това беше истински проблем за мен в гимназията и колежа.
Джон Гордън
Мъжете, които ще променят представените тук колежи и семинарии, са мъжете, които ще прекарат най-много време сами с Бога... Отнема време, за да горят огньовете. Отнема време Бог да се приближи и ние да разберем, че Той е там. Нужно е време, за да усвоим Неговата истина.
Джон Мот
Мислех, че яснотата на комуникацията е най-важното нещо в писмената форма и ако наистина се интересувате да предадете идеята си, бихте я казали по възможно най-ясния начин. По-късно, в колежа и висшето училище, осъзнах, че езикът е технология като всяка друга и че винаги се развива - яснотата на изразяване винаги се развива.
Елиф Батуман
Първото ми лято в колежа работех в лаборатория за плодови мухи, където имах две работи: разчленявам мозъците на ларвите на плодовата муха и изгарям старите тръби от мухи.
Емили Остер
Предишна
1
2
3
(Текуща)
4
Следваща