Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Колеж"
Едва когато започнах да уча химическо инженерство в селскостопанския колеж в Орегон, разбрах, че самият аз може би ще открия нещо ново в природата на света.
Лайнъс Полинг
Пожънах много успех още от самото начало. Никога не съм бил подлаган на изпитание за дълги периоди от време. Изпълних първата си професионална задача още когато бях в колежа. Подписах с агенцията на Уилиям Морис още преди да завърша.
Дензъл Уошингтън
През 50-те и 60-те години журналистиката не беше професия. Това не беше нещо, за което сте ходили в колеж - наистина беше по-скоро занаят. Имаше много момчета, които идваха да работят във вестници на копирното бюро или разносвачи, а след това по някакъв начин ставаха репортери и се учеха в работата.
Мат Таиби
Ходих в колеж, защото чувствах, че трябва. Завърших държавна гимназия и направих всички неща, които трябваше да правя.
Мила Кунис
Аз съм обикновено момиче, имам баща, който всеки ден чете вестници и брат, който ходи в колеж, и неговите приятели, които често говорят за мен. Но мисля, че хората забравят, когато говорят за актьори, че ние сме обикновени хора.
Приянка Чопра
Децата ходят на училище и в колеж и се справят, но изглежда не се интересуват от това да използват ума си. Училището няма такъв дългосрочен положителен ефект, какъвто би трябвало.
Хауърд Гарднър
Не използвах колежа като стъпка към юридическото училище или друга кариера. Просто исках либерално-художествено образование.
Чарли Тротър
Икономистите всъщност не са съгласни дали има значителна икономическа възвръщаемост от посещаването на елитен колеж срещу по-малко избирателен.
Емили Остер
Бакалавърското ми образование в градския колеж в Ню Йорк стана възможно само чрез съществуването на тази отлична безплатна институция и финансовите жертви на моите родители.
Кенет Ароу
Човек е по-добър гражданин на Съединените щати, когато също така е лоялен гражданин на своя щат, на своя град, на семейството си, на своята професия или занаят, към своя колеж или своята ложа. ... Защото само чрез благородството на своите стремежи ние можем да развием най-доброто у себе си и да дадем на тази страна цялото предимство на нашето велко наследство.
Луис Брандайс
Професионалният свят е много по-неприятен, отколкото си мислех. Винаги исках да си върна онзи ентусиазъм, с който правех шоута в колежа.
Франсис Форд Копола
Роден съм в Харлем, израснах в Южен Бронкс, ходих в държавно училище, завърших държавен колеж, постъпих в армията и след това просто останах в нея.
Колин Пауъл
Когато съм император, ще премахна частното образование. Частни училища, частен колеж. Всички тези родители с пари и енергия и стремеж към продажби на печене и желание да оставят огромното си състояние на образованието - всички ще трябва да се хранят от една и съща образователна тенджера.
Ан Патчет
Никой никога не ме е молил да държа реч при завършване. Но в годините си на работа с амбициозни предприемачи, много от които в колеж, бях свикнал да давам съвети.
Марк Рандолф
Колежът е свързан с три неща: домашна работа, забавление и сън... но можете да изберете само две.
Анди Стърн
Когато студентите напускат колежа, те са като деца, които не знаят нищо за проблемите на живота и нямат политическа позиция.
Оскар Нимайер
За кенийските семейства училището всъщност няма значение, защото никое от тях не ходи в колеж. Почти всички отпадат от училище и така прекарват времето си в учене на важни за тях неща.
Робърт Дж. Стърнбърг
Бях ужасна ученичка. Все пак успях да вляза в колеж, но моето мечтание заплашваше да ме саботира. Използвах промяна на поведението, за да прекъсна цикъла. Започнах, като зададох произволно ограничение във времето за учене: за всеки 15 минути учене си позволявах един час да мечтая. Настроих алармата.
Сандра Сиснерос
Младите жени днес не се женят за мъжете, които са срещнали в гимназията, или дори за този, с когото излизат в колежа, защото не им е необходимо.
Хелън Фишер
Основната цел да отидеш в колеж не е да си намериш страхотна работа. Основната цел на колежа е да изгради силен ум, който води до по-голямо самосъзнание, способности, реализация и възможности за обслужване, което, между другото, трябва да доведе до по-добра работа.
Шон Кови
В годишника на колежа има снимка на общежитието ми като най-объркана, най-отвратителна стая в кампуса в Харвард, където бях студент.
Брайън Грийн
Никога не съм ходил много в гимназията или колежа.
Дейвид Спейд
Предишна
1
(Текуща)
2
3
4
Следваща