Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Диалог" - страница 2
И загадъчната усмивка струва десет страници диалог.
Кони Брокуей
Аз съм актриса, който мрази диалога и днешния ден и реалността.
Кристина Ричи
Много ми е лесно да кажа какво е успех. Мисля, че успехът е да се свържете с публика, която ви разбира и да водите диалог с нея. Мисля, че успехът е да продължаваш да се тласкаш напред творчески, а не да се превръщаш в карикатура на себе си.
Лена Дънам
Участвахме в среща в Женева и там подписахме определени споразумения, които включват разоръжаване на хората от двете страни, освобождаване на административни сгради и т.н. Какво се случва: никакъв "Десен сектор", никакви други радикални организации не се разоръжават, никой нищо не освобождава в Киев. Напротив, тези групи започнаха да се легализират. И кой легализира? Необходимо е не да вървим по този път, а да вървим по пътя на диалога между всички жители на страната, където и да живеят.
Владимир Путин
Неслучайно споменах нашите американски приятели, тъй като те винаги пряко или задкулисно влияят на нашите отношения със съседите. Понякога дори не знаете с кого е по-добре да говорите: с правителствата на някои държави или директно с техните американски покровители и спонсори. В случая със Споразумението за асоцииране между Украйна и ЕС изобщо нямаше диалог, аз вече говорих за това. Казаха ни, че това не е ваша работа. Казано просто, по народен начин, те просто ги изпратиха.
Владимир Путин
Само когато се научат да водят диалог, хората ще започнат да бъдат равни.
Тиодор Зелдин
Няма да преговаряме за някакъв нов договор за изменението на климата... Става дума за това да видим дали ще бъде възможно в бъдеще да върнем хората към консенсус заедно. можем ли да направим това? Не знам, но е важно поне да започнем процес на диалог, който ни позволява да постигнем напредък в това.
Тони Блеър
Искаме да разрешим проблема със Северна Корея и нейната програма за ядрени оръжия и износа на ядрени технологии чрез мирен и конструктивен диалог.
Тони Блеър
Безмълвен жест може за един миг да съобщи повече, отколкото минута диалог.
Шон Конъри
Напълно съм за диалога и ангажираността. Но това трябва да бъде истински, открит диалог.
Ма Дзиен
Хората винаги казват: "Може ли да се научи писане?" Винаги мисля, че мога да те науча как да напишеш по-добро изречение, как да водиш диалог, как да правиш образ, но не мога да те науча как да бъдеш почтен човек и не мога да те науча как да имаш нещо да кажа.
Ан Патчет
Диалогът и разговорът за храна са навсякъде - телевизия, чат стаи, социални медии и сред ежедневните разговори.
Маркус Самуелсон
Нямам илюзии, че работата ми може да събуди масите да създадат промяна, защото литературата просто няма тази сила в моята страна, ако има някъде. Но се надявам, че може да бъде прочетено от онези, които са в позиция да създават промяна, или че може поне да бъде част от този диалог.
Мигел Сихуко
За професионалния писател историите трябва да бъдат представени като поредица от отделни сцени, всяка от които е драматизирана с диалог и разказва описания на присъстващите и какво правят.
Нанси Крес
В MTV диалогът може да бъде малко по-мрачен, по-интересен и остър... анимацията е просто феноменална. Това е CGI програма, която прави цялата анимация.
Нийл Патрик Харис
...при всеки има своя истина, и е нужно да стъпим в диалог, за да намерим нещо общо.
Андрей Аршавин
Милиони хора страдат: те искат да бъдат обичани, но не знаят как да обичат. И любовта не може да съществува като монолог; това е диалог, много хармоничен диалог.
Ошо
Моят диалог вероятно разкрива параноята на стендъпа: ако не си бърз и интересен, те ще изчезнат.
Патрик Марбър
Бродуейските мюзикъли, в които се пеете през цялото време, аз наистина не харесвам; Харесвам редуване на диалог и музика.
Педро Алмодовар
Уникална връзка се развива между членовете на екипа, които влизат в диалог редовно. Те развиват дълбоко доверие, което не може да не се пренесе в дискусии. Те развиват по-богато разбиране за уникалността на гледната точка на всеки човек.
Питър Сендж
Не вярвам в модела на чистото вдъхновение. Цялото ми творчество произтича от диалог с другите.
Рейчъл Къшнър
Животът е диалог, съчетание на действия и реакции.
Робърт Макки
Предишна
1
2
(Текуща)
3
4
Следваща