Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Ресторант" - страница 3
Имам цел, толкова възвишена, че е почти неудобно да говоря. И това трябва да е най-добрият ресторант в света.
Чарли Тротър
Четвърт век на управление на ресторант - това е много време да се направи едно нещо.
Чарли Тротър
Франк знаеше, че е виновен за арогантност и мизантропия, но компенсира, като беше мил с непознати и даваше наистина добри бакшиши в ресторантите.
Шърман Алекси
Не съм от тези треньори, които могат да кажат, че неговият отбор е играл ужасно, а след това спокойно да вечерям в ресторант.
Юрген Клоп
Обсебена съм от неща в които няма да живея и ресторанти в които се стремя да ям.
Бетси Биърс
Докато Путин очакваше лоша реакция от Съединените щати, той нямаше представа какво гнездо на стършели е развихрил в собствената си страна. Човек може да критикува руснаците за много неща, но любовта им към децата не е едно от тях. Русия е една от единствените държави в света, където можете да заведете крещящо дете в изискан ресторант и никой няма да ви хвърли втори поглед. Руснаците просто обожават децата.
Бил Браудър
Ще отворя малък ресторант на плажа в Мексико. Ще имаме само няколко маси и ще готвим само онова, което е прясно през този ден. Ще се върнем към основите.
Гай Фиери
Винаги ми се иска повече време у дома, в ресторантите или в шоутата.
Гай Фиери
Прекарах дълго време в ресторанти и не печелех пари. Беше много изграждащо характера, но мисля, че можеше да бъде построен за по-кратко време.
Греъм Нортън
Купете си цветя, козметика, заведете се в любимите си кафенета и ресторанти, правете маникюр, педикюр, тоест третирайте се така, както бихте искали да бъдете третирани от любимия мъж.
Екатерина Мириманова
Повечето от моите рецепти започват живот в домашната кухня и дори тези, които започват в кухнята на ресторанта, трябва да преминат през домашната кухня.
Йотам Отоленги
Ако нямате добре обмислена мечта, можете да започнете, като разберете къде искате да отидете. Ако не можете да видите себе си справедливо или точно представени в общността, в която живеете (от ресторанти до универсални магазини до избор на дрехи до разговори на масата за вечеря) и нищо там не ви кара да се чувствате будни или живи, предлагам ви да започнете да правите някои изследвания върху някои други общности.
Кели Кътроун
И нестабилното детство те кара да цениш спокойствието и да не жадуваш за вълнение. Да прекарате един съботен следобед в избърсване на пода в кухнята, докато слушате опера по радиото, и да отидете тази вечер в индийски ресторант с приятел и да се приберете вкъщи до девет часа - това е достатъчно. Те са подаръци.
Къртис Ситенфелд
Не обичам хората да бъдат груби. Лошите обноски и арогантността ме карат да се пресичам границата. Хората, каращи другите да се чувстват неудобно. И наистина не ми харесва в ресторантите, когато хората са груби или покровителстват келнерите. Искам да кажа: "Те не са твоят роб". Но коленете ми се разклащат само веднъж на всеки пет години. В безопасност сте, не се притеснявайте.
Алън Тичмарш
Това, което правя, е моят живот, но не е като да прекарвам по 18 часа на ден, седем дни в седмицата в ресторантите.
Лидия Матичио Бастианич
Обичам да готвя веганско. Всеки може да дойде по всяко време в който и да е от нашите ресторанти и да получи веганска храна или храна без глутен.
Лидия Матичио Бастианич
Родих първото си дете на 21, първият ми ресторант на 24.
Лидия Матичио Бастианич
Предпочитам в ресторанта да седя до пушач, вместо до човек, който непрекъснато си секне носа.
Луис Гризард
Когато съм в Париж, обядвам само в ресторанта на Айфеловата кула. Това е единственото място, откъдето не се вижда това чудовищно съоръжение.
Уилям Морис
Ако вечерта в ресторанта видиш мъж с момиче, което изглежда като негова дъщеря, – то не е негова дъщеря.
Хенрик Ягоджински
Когато при човек се появява благодарност, а не взискателност, когато той казва: ще се опитам - дори и да не мога, но ще се опитам да живея заради този човек - тогава той разбира, че именно това е щастието. Казано е: който е неверен в малкото, е неверен и в голямото и затова браковете се разпадат. Алчни сме, искаме всичко и наведнъж. И искаме всичко за себе си. Но бракът не е ресторант, където трябва да бъдем обслужени.
Алексий Потокин
Тук сме, за да видят българите как се грижим за божиите храмове. Когато комунистите управляваха България, манастирът от 14-ти век е бил превърнат в дискотека и ресторант. Ние възстановихме десетки храмове в цялата страна, защото вярата е важна за нас.
Бойко Борисов
Предишна
1
2
3
(Текуща)
4
Следваща