Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Ресторант"
Не мога да отида на ресторант и да си поръчам храна, понеже не мога да откъсна очи от шрифтовете.
Доналд Кнут
Както подсказва глобалната експанзия на индийските и китайските ресторанти, ксенофобията е насочена срещу чуждите хора, а не към вноса на чужди култури.
Ерик Хобсбом
За да бъде успешен, изглеждайте изпечен, живейте в елегантна сграда (дори и да вие да сте на тавана), да ви виждат в добри ресторанти (дори и ако пиете едно питие) и ако правите нещо - правете го в голям мащаб.
Аристотел Онасис
Мога да ида във всеки ресторант без резервация, но докато съм там, всички ще зяпат.
Маколи Кълкин
Знам какво е да си гладен, но винаги съм хуквал към най-близкия ресторант.
Ринг Ларднър
Да бъде макдоналдс официалният ресторант за олимпийските игри е същото като пушенето да е официално лекарство от рак.
Робърт Дауни Джуниър
Имигрантите правят повече от това да ни помагат да печелим войните си или да създаваме магазини за почистване или етнически ресторанти.
Стивън Амброуз
Можете да поставите най-великия ресторант за морски дарове до средностатистическа заведение за пържоли в градски район и това заведение за пържоли ще направи повече бизнес от заведението за морски дарове. Ако отидете до водата, можете да поставите средно заведение за морски дарове до най-великата къща за пържоли и хората ще ядат морски дарове.
Тилман Фертита
По-рано аз много обичах да готвя. В първата половина на живота ми работех в ресторант.
Брадли Купър
Стойте далеч от ресторанти, които имат менюта на пет езика. Това винаги е капан за туристи. Искайте да хапнете там, където ядат местните.
Къртис Стоун
Има си предимства да бъдеш звезда – винаги можеш да получиш маса в пълен ресторант.
Ингрид Бергман
Ресторант, който може да отрови дори жаба.
Реймънд Чандлър
Почувствах се като полу-смлян обед, погълната от евтин ресторант.
Реймънд Чандлър
Библиотеките са най-добрите ресторанти за храна за мозъка. Спя по-добре, като знам, че има библиотеки. Бих поел куршум предназначен за библиотекар.
Саймън ван Буй
Обичам да разказвам истории и разказвам истории, които ме интересуват. Би било скучно да се налага да ходите само в най-добрите ресторанти. Това би било мизерия за мен.
Антъни Бурдейн
За мен да отида на ресторант и да хапна нещо, което е не само добро, но и напълно ново, е двойна тръпка. Удвояване на удоволствието.
Феран Адриа
Бях на 18, когато за първи път започнах работа в ресторант. Миех чинии. Получих работа само защото исках да отида в Ибиса за ваканция, а миенето на чинии беше единствената работа, която можех да намеря.
Феран Адриа
Моята фантазия е да има ресторант, в който няма писани менюта, но където просто питаш хората, за какво си настроен? Риба? Месо? Бяло вино?
Чарли Тротър
Страхувам се, че съм малко технофоб - човек от деветнадесети век, хванат в двадесет и първи век. Но има една технология, която бих приветствал особено: устройство за автоматично балансиране на масите в ресторанта на четирите крака, така че да не се люлеят напред-назад.
Ленард Съскинд
Развивам доверие и смятам, че това е най-важно за моето израстване. Ако ресторантите ми винаги са пълни и книгите ми се продават, това е доверието.
Лидия Матичио Бастианич
Концертът не е само музика, нали? И ресторантът не е само храна. Това е още и радост, и общуване, и развлечение.
Сет Годин
Мога да преподавам. Можех да чакам маси. Можех да готвя в ресторант. Храната и преподаването бяха двете умения, които имах.
Ан Патчет
Предишна
1
(Текуща)
2
3
4
Следваща