Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Изразяване" - страница 2
Хората често приемат сантименталността за изразяване на емоциите. И трябва да се каже, съвършено напразно.
Ридли Скот
Моята философия за мен е ИСТИНАТА. Чрез изразяване на своята индивидуалност аз ставам свободен.
Стюарт Уайлд
Винаги съм чувствал връзка с деца, които ходят на църква. Мисля, че по същество съм религиозно ориентиран и религиозно мислещ човек. За мен е много лесно да общувам с хора, които имат същото основание, същия речник или начин на мислене и изразяване.
Аяд Актар
Когато сме мотивирани от цели, които имат дълбоко значение, от мечти, които се нуждаят от завършване, от чиста любов, която се нуждае от изразяване, тогава ние наистина живеем живот.
Грег Андерсън
Проучванията показват, че агресивното изразяване на гняв не облекчава гнева, а го усилва. От друга страна, не изразяването на гняв често му позволява да изчезне, без да оставя грозни следи.
Гретхен Рубин
Мислехме, че църквата се е оттеглила от намесата в италианската политика... но вместо това има ужасно възраждане. Това са грозни знаци за свободата на изразяване.
Дарио Фо
Музиката е международен език за изразяване на емоции и чувства на хората. Това е най-популярният жанр на съвременните изкуства, където мисля, че има достатъчно за всички.
Джон Лорд
Изобретяването на мигновената фотография е в това число и естетическо събитие: то е позволило на хората, които виждат в обкръжаващият ги обикновен свят художествена ценност, получавайки нова среда за изразяване.
Едуин Ланд
Човешката душа има нужда от истината и от свобода на изразяването.
Симон Вейл
Красотата на нравственото деяние зависи от красотата на неговото изразяване. Да кажеш, е постъпквата е красива, значи да я направиш такава.
Жан Жене
Очакваме с нетърпение свят, основан на четири основни човешки свободи. Първата е свободата на словото и изразяването... Втората е свободата на всеки човек да се покланя на Бога по свой собствен начин... Третата е свободата от лишения... Четвъртата е свободата от страха...
Франклин Делано Рузвелт
Точността на мислите обуславя точността на изразяването.
Гюстав Флобер
Обединяването на противоположностите, което характеризира търговския и политическия стил, е един от многото начини, по които дискурсът и комуникацията стават имунизирани срещу изразяването на протест и отказ.
Херберт Маркузе
В света на изкуството творчеството включва естетическа чувствителност, емоционален резонанс и дар за изразяване.
Едуард де Боно
При всеки, както и при мен, и вас има свой маниер за изразяване на това, което чувстваме.
Люк Бесон
Китайците сключиха фаустов пакт с правителството, като се съгласиха да изоставят исканията за политическа и интелектуална свобода в замяна на повече материален комфорт. Те живеят проспериращ живот, в който всякакво изразяване на болка е забранено.
Ма Дзиен
Съгласен съм, че поезията и прозата от ранните векове имаха по-страстен и чувствителен език за изразяване на приятелски чувства, отколкото в по-нови времена и днес...
А. С. Байът
70-те години бяха страхотно време за артистично изразяване в Ямайка и аз бях в сърцето на това, несъзнателно го попивах и проправях бъдещето си.
Майкъл Хаят
Принципите са начини за изразяване на ценностите ви в живота. С други думи, моралните или етични стандарти измерват поведението ви.
Ранди Гейдж
Литературата е изразяване на обществото, така както словото е изразяване на човек.
Анри Бодриралар
Но книжните чувства бяха много различни от истинските и той се убеждаваше в това почти всеки ден. Истинските чувства не обичаха словесното изразяване.
Силвейн Рейнард
Парите са символ на тази жизнена сила, на нейното оценяване. Парите могат да бъдат втвърдена форма на любов. Чрез прехвърлянето на пари ние улесняваме любовта и комуникацията с други хора. Предлага ни проста система за осигуряване, любов и грижа за себе си и е един от начините за изразяване на щедрост и доброта към по-малко щастливите.
Стюарт Уайлд
Предишна
1
2
(Текуща)
3
4
Следваща