Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Трик" - страница 3
Ако желаете наистина да живеете, вие ще спрете да се опитвате да намерите магически трикове и преки пътища към живота и ще научите простите закони на битието и ще подредите живота си в съответствие с тях. Приведете живота си отново в съответствие със законите на природата - това и само това представлява живот, за да живеете.
Хърбърт Шелтън
Вие сте реагиращ на плацебо. Тялото ви играе трикове с ума ви. Не може да ви се вярва.
Бен Голдейкър
- Победата над врага не означава да го убиете. Основното нещо е да не го оставите да ни убие, това е целият трик - каза той на брат си.
Бен Елтън
Говорим за факти, но фактите съществуват само частично за нас, ако не се повтарят и пресъздават чрез емоции, мисли и чувства. На мен ми се струваше, че всъщност не сме съществували или съществували само наполовина, защото не сме могли да се реализираме с въображение и да общуваме със света, защото сме използвали произведения на въображението, за да служим като слугини на някакъв политически трик.
Азар Нафизи
Всичко мина толкова бързо, че никога не знаеше как да оцениш късмета си, винаги след това. Добре известни неща. Животът не беше особено изобретателен. Винаги правеше един и същ трик и въпреки това всички си падаха по него.
Бенедикт Уелс
Можете да научите старо куче на нови трикове. Просто не искате да видите как кучето ги прави.
Бил Козби
Какъв е трикът да напишеш добър лош човек? Е, за мен винаги е била идеята, че се противопоставяш на властта, разбираш ли? Мисля, че това е необходимо - и тогава можете да пишете злодейски персонажи.
Брайън Азарело
Ако Бог беше създал съвършен свят, това би бил магически трик, а не творение, без значение или място за нас да се учим и творим. Човечеството все още не е готово за съвършен свят. Ние не знаем как да оценим съвършенството.
Бърни С. Сийгъл
Преквалификацията за прекариата е стресираща и деморализираща; често те се учат на нови трикове, само за да ги намерят за остарели или нежелани.
Гай Стендинг
Обезсърчението е отрицателна емоция с повече от един трик в тъмния му ръкав. Измамва ви да живеете психически или емоционално точно на мястото, което искате да напуснете. Зарязвайте трайно всяка такава скръб, като се осмелите да прозрете тази измама на несъзнателния ум. Имате дестинация далеч отвъд мястото, където се намирате днес.
Гай Финли
Трикът на успеха е да изберете правилния навик и да внесете достатъчно дисциплина, за да го установите.
Гари Келър
Основният трик за правене на добри грешки е да не ги криете - особено не от себе си. Вместо да се отвърнете в отричане, когато сгрешите, трябва да станете ценител на собствените си грешки, като ги обръщате в ума си, сякаш са произведения на изкуството, което по някакъв начин са.
Даниъл Денет
Да бъдеш необходим беше удобен трик. Може да ви напълни толкова, че дори никога не сте забелязали всички места, които са празни.
Деб Калети
Как може да бъде толкова упорит, безстрашен и секси едновременно? Това еволюционен трик ли е - да можеш да примамиш момиче с външния си вид, въпреки че ти самият си пълен глупак?
Дженива Лий
Обичам да правя трикове. Това е толкова просто.
Джерард Бътлър
Всеки непрекъснато се мъчи, опитвайки се да оправдае собственото си жестоко поведение, опитвайки се да измисли психологически трикове, за да не се чувства зле.
Джон Ронсън
Бюджетът е нещо практично. Той ограничава твоите възможности довежда до нула трикове на продавачите.
Дидие ван Коелер
Понякога писател, като акробат, трябва да опита трик, който е твърде много за него.
Е. Б. Уайт
Каква е целта на паметта? Трик ли е да се уверим, че не забравяме кои сме, като си напомняме кои сме били?
Алис Стейнбах
Много обичам да пиша, но много лесно се разсейвам: двете ми котки се бият, дъга, телевизионно шоу... Трябва да използвам всеки трик, за да се задържа пред компютъра.
Катрин Апългейт
От дете, което обичаше да изпълнява магически трикове, се превърнах в най-известния хакер в света, от който се страхуват корпорациите и правителството.
Кевин Митник
Не би ли било смешно, ако петролните бунтовници свиреха U2 в лагерите си в джунглата, а правителствените войници свиреха U2 в камионите си. Мисля, че всички убиваха всички останали и слушаха една и съща музика... Това е добър трик за този свят, Сара. Никой не се харесва, но всички харесват U2.
Крис Клийв
Предишна
1
2
3
(Текуща)
4
Следваща