Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Трик"
Какъв магически трик ни прави интелигентни? Номерът е, че няма трик. Силата на интелигентността произтича от огромното ни разнообразие, а не от нито един единствен, съвършен принцип.
Марвин Мински
Интелектуалецът е викан на тепиха... Не криете ли нещо? Вие говорите език, който е подозрителен. Не говориш като останалите от нас, като човекът от улицата, а по-скоро като чужденец, на когото мястото не е тук. Трябва да ви намалим до минимум, да разкрием триковете ви, да ви прочистим.
Херберт Маркузе
Не е труден трик да внесеш много енергия, обучение и естествени способности на Уолстрийт и да завършиш със загуби вместо печалби. Тези добродетели, ако бъдат насочени в грешни посоки, стават неразличими от недостатъците.
Бенджамин Греъм
Ние не спираме да разследваме. Никога не сме доволни, че знаем достатъчно, за да се справим. Всеки въпрос, на който отговаряме, води до друг въпрос. Това се превърна в най-големия трик за оцеляване на нашия вид.
Дезмънд Морис
Писането е акт на вяра, а не трик на граматиката.
Е. Б. Уайт
Аз съм доказателство, че американската мечта все още съществува. Все още е жива и здрава. Има само един трик, трябва да сте готови да запретнете ръкави и да работите много, много усилено.
Паула Дийн
Бъдете хитри и изпълнени с трикове и вашите хора никога няма да бъдат унищожени.
Ричард Адамс
Дизайнът трябва да бъде функционален и функционалността трябва да бъде преведена във визуална естетика, без да се разчита на трикове, които трябва да бъдат обяснени.
Фердинанд Порше
Ако веднъж съм видял нещо, което не мога да обясня, това не го прави истински. И ако един трик на тъмното ме поби, това не ги прави истински. И ако един луд каже, че това, което е в основата на всички нас, е безсмислен, трептящ колчан от черна сянка, това е само още една причина да не вярваме.
Чарли Хюстън
Най-големият трик на Сатана е, че той носи толкова много маски, че много хора все още смятат, че той не съществува.
Виле Вало
Хората, които мислят, че аз не се боя от нищо, когато изпълнявам всички мои трикове, са още по-луди от мен.
Джеки Чан
Най-големият трик, който богатите - и техните мажоретки отдясно - извадени някога, беше да убеди света, че класа не съществува. Тук, в реалния свят, той е по-реален и по-твърд, отколкото е бил от цял век.
Йохан Хари
Това беше един от най-старите трикове на управление на мафията: дайте им фигура на омраза.
Алистър Рейнолдс
Ако не сте станали забележими, не сте направили нищо. Просто трябва да бъдете забележими, но истинското изкуството е да станете забележими по естествен начин, без викове и трикове.
Лео Бърнет
Баща ми ми каза за всички трикове на момчетата от онова време, което ме направи много внимателна.
Ким Уайлд
Господ ми е дал глас, с който да пея, а когато го имате, какво значение имат разните трикове?
Уитни Хюстън
Днес ние започваме да забелязваме, че новите медии не са просто механични трикове за създаване на светове на илюзия, а нови езици с нови и уникални изразителни сили.
Маршал Маклуън
Давайте акцент на положителното. Това е трик, но полезен.
Джак Никълсън
Понякога съмнението не е липса на вяра, а израз на нея. Понякога да се съмняваш означава просто да настояваш Бог да бъде възприет сериозно, а не несериозно, да настояваш, че нашата вяра е поставена и поддържана от нещо различно от привидни трикове.
Марк Бюканан
Бях адвокат 10 години и когато си в правото, нещата наистина трябва да се свършат или някой те съди. Това е страхотен трик.
Стефан Пастис
За мен политиката е купчина трикове.
Трейси Морган
Всъщност има много кръстосване между шарлатаните и фармацевтичните компании. Те използват същите трикове и тактики, за да накарат хората да купуват техните хапчета, но фармацевтичните компании могат да си позволят да използват малко по-сложни версии.
Бен Голдейкър
Предишна
1
(Текуща)
2
3
4
Следваща