Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Устна" - страница 3
Честността в журналистиката - отговорност на всеки автор. Бих казал, че е индикатор за неговата "душа" За себе си, ние се авторите и издателите, и публицисти. Хората могат произволно да променят истината. Лъжите могат да преминават в света преди словото на истината да се изплъзне от устните.
Ащън Къчър
Катрин е адвокат, както казах, и не лъже; истината обаче, след като премине през устните й, може да бъде неузнаваема.
Брайън Хейг
И знам, когато устните ти срещнат моите, ще имам чувството, че никога не съм се целувал досега.
Виктория Александър
Думите умират на хартията, но те могат да оживеят на устните на Знаещият всеки момент.
Владимир Василев
Устните на майката са стиснати толкова плътно, че е чудо, че не се превръщат в диаманти.
Алая Доун Джонсън
Поклащайки глава, тя сви устни и изражението на Лидия бе познато на лицето й. Това се случва, когато твърдо решите да се овладеете, въпреки треперещия глас и непоносимата меланхолия в гърдите.
Джанин Къминс
Той притиска устните си към моите, запалвайки огън в гърдите ми. Бих искал да остана тук, много близо до него.
Дженифър Албин
Ще дойде ден, обещавам ви, когато мисълта за вашия син, или дъщеря, или жена ви, или вашия съпруг, предизвика усмивка на устните ви, преди да предизвика сълза в окото ви. Ще се случи. Молитвата ми за вас е този ден да дойде рано или късно.
Джо Байдън
Например, когато хората притиснат устните си заедно по начин, който сякаш ги кара да изчезнат, това е ясен и общ признак, че са разтревожени и нещо не е наред.
Джо Наваро
Когато Нико се наведе да ме целуне, затворих очи, попивайки всичко, което беше познато за него - вкуса му, мекотата на устните му, ръцете ми ме държаха стабилно - и можех да кажа, че той е същият, пие ме и се обвързва целувката ми за спомен, докато се връщахме един към друг в тъмнината.
Ейприл Линднър
И тогава той отново протегна ръка към мен, този път с двете ръце, сякаш можеше да ги увие около мен, за да ми даде малко утеха. Но после спря, прехапа устни, скръсти ръце и се отдалечи.
Ейприл Линднър
Много е странно да чуеш от чужди устни изкривено отражение на твоите фрази.
Жерар Клайн
- Как? - попитах аз с дрезгав глас. - Как продължаваш? - Марджан замълча за момент и ме наблюдаваше. Тя прехапа устни и присви очи, докато очите й се разцепиха. - Ти правиш най-трудното нещо. Най-невъзможното нещо. Отново и отново.
Касандра Монтаг
- Може би съм егоист, но аз избирам теб. - Той се наведе, докосвайки устните ми, докато прошепна: - Винаги избирам теб.
Кели Армстронг
Когато поднасям чашата към устните си, знам, че всяка глътка ми помага да живея още няколко непоносими часа.
Кен Бруен
Сенаторът изви устни. Очевидно това означаваше усмивка.
Кристи Филипс
- Няма нужда да се страхувате от объркване - каза баща ми с лека усмивка на устните, - но я прегърнете и я приветствайте. Това води до въпроси и, надявам се, да отговори.
Лене Кобербьол
Мълчанието е по-красноречиво от думите – плътно стиснатите устни, отвръщането на главата, бързият кос поглед. Приведените като под тежък товар рамене.
Маргарет Атууд
Прелестните устни имат право да целуват.
Селма Лагерльоф
Любовното опиянение се изживява най-добре в мълчание. Буйната опиваща целувка, впитите погледи, преплетените ръце и пламенните устни - всичко това говори само за себе си и няма нужда от думи.
Майн Рид
Ако не се усмихвате не само с устните, а с цялото си същество – с ума и сърцето си – тогава вие не знаете какво е да си обикновен и да получаваш радост от всички дреболии на живота.
Джиду Кришнамурти
По едно време той беше промърморил "завинаги" с устни, опрени до гърлото и, и сега тя си спомни това, като си мислеше колко млад трябва да е човек, за да каже "завинаги.
Ъруин Шоу
Предишна
1
2
3
(Текуща)
4
Следваща