Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Устна" - страница 2
Многократно сме чували различни устни твърдения и обещания. Едно време ни обещаха да не разширяват НАТО, после ни обещаха да не разполагат бази. Но и НАТО се разширява, движи се на изток, а базите около нас растат като гъби.
Владимир Путин
Между затворените устни не може да мине муха.
Проспер Мериме
Свещени са устните, от които е издадена само истина.
Робърт Ингерсол
Да бъдеш експерт по компютри или успешен мениджър днес е дар от природата, а красивите устни и очи е културен факт.
Славой Жижек
Знаете ли, ако някой може да ме заблуди с нови гърди или устни, нямам нищо против. Но трябва да призная, че имам предразсъдък по този въпрос. Защото не ми пука за бръчките - както моите, така и жените. Те ми се струват интересни.
Джак Никълсън
За да забогатеете от писателски труд, нужно е да пишете така, че да ви четат хора, които мърдат устни когато четат.
Дон Маркис
Устните ти като огън се разхождат по мене."
Блага Димитрова
Нашите ангели са винаги с нас и често пъти те използват нечии устни, за да ни говорят...
Паулу Коелю
Вземи лятото в ръка, налей си лято в чашата, в мъничка чашка, разбира се, в най-мъничката детска чашка; смени сезона в своята кръв, като повдигнеш чашата до устните и в тях излееш лято...
Рей Бредбъри
Свещените текстове в света са изградени върху древни устни традиции.
Мартин Линдстрьом
Той отново замълча, когато сълза от копнеж се търкулна от буза на устна със сладко-соления вкус на стар спомен.
Нортън Джъстър
Два пакета джобна кърпичка, една бутилка вода от 30 сантилитра, един комплект за първа помощ, един пакет кърпички, един портфейл, една туба крем за ръце, един балсам за устни, един телефон, един тампон, една свирка за изнасилване. По принцип най-важното за всяка жена.
Оинкан Брейтуей
Паметта е постоянно на устните ни, защото вече не съществува.
Пиер Нора
До девет часа сутринта само тъжното пеене на храсталака и силната дума, която се откъсна от устните на уморен боец, нарушаваха тишината на забулената в мъгла долина.
Ранулф Файнс
Ако можех да пия от устните ти, щях да се справя без вино.
Рейчъл Хоторн
Казването "сгреших" е безсмислено, освен ако не идва от сърцето ни, а не само от устните ни. Това често изисква истинска и дълбока промяна в самите нас, защото трябва да осъзнаем, че това е просто човешката природа и че всеки прави грешки.
Рич Девос
- Католици - обясни Ортега и презрително изкриви устната си. - Древна религиозна секта.
Ричард Морган
Тя вдигна лице към неговото и той си помисли, че има нещо ново в усещането на устните й срещу неговите, нова надежда или различен вид страх.
Роланд Меруло
Наричан съм устен историк, което е нещо като шега. Устната история е била тук много преди писалката, много преди Гутенберг и печатницата. Разликата е, че имам магнетофон в ръка.
Стъдс Търкъл
Няма истинско съгласие между учените дали Омир и Хезиод са били съвременници или дали Омир се е появил стотина години по-късно или по-рано. Как би могло да има, като се има предвид, че и двамата поети рецитираха и пееха в устна култура.
Тарик Али
Влюбена жена - жена, обичана правилно в замяна - носи своето щастие в очите, по бузите, на устните си, носи я като невидима дреха, славна дреха, която й дава аура, която всеки може да види.
Томас Хъф
Разликата в пропагандата за висшите и низшите слоеве потребители е в това, че на последните трябва да се каже в устна форма, понеже те не умеят да четат.
Фредерик Пол
Предишна
1
2
(Текуща)
3
4
Следваща