Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Устна"
Истината замръзва на устните на умиращите.
Матю Арнолд
Не целуваш устните ми, а душата.
Джуди Гарланд
Само в насладата на любовта се чувства щастието на съществуването и, притискайки устните към устни, се обменят души.
Клод Адриан Хелвеций
Кой тогава би отрекъл, че когато отпивам чай в моята стая, аз поглъщам цялата вселена с него и че този момент на повдигането на купата към устните ми е самата вечност, която надхвърля времето и пространството?
Д. Т. Судзуки
Ако искаш да забогатееш от писане, пиши неща, които се харесват на онези хора, които си мърдат устните, когато четат наум.
Дон Маркис
Грам алгебра струва тон устни аргументи.
Джон Холдейн
За да имате красиви очи: трябва да се научите да виждате в другите само хубавото. За да имате красиви устни: трябва да се научите да говорите само добри думи.
Ева Лонгория
За красиви очи търси доброто в другите; за красиви устни изричай само мили думи; а за хубава стойка, върви с мисълта, че никога не си сама.
Одри Хепбърн
Изключително устните култури са необременени от мъртви знания, мъртви факти. От друга страна, библиотеките са пълни с тях.
Хюстън Смит
Кажи й, че обичаш косата й, че обичаш кожата й, устните й, защото, в действителност, ти ги обичаш повече, отколкото обичаш собствената си.
Юнот Диаз
По-лесно е да не казваш нищо. Затвори си капана, закопчай устните си, може ли. Всички глупости, които чувате по телевизията за комуникация и изразяване на чувства са лъжа. Никой наистина не иска да чуе какво имаш да кажеш.
Лори Халсе Андерсен
Нацупените устни лично на мен не ми харесват. Но много мъже се хващат на това. Така че: цупете се!
Марлене Дитрих
Аз не целувам хората с устните ми. Аз ги целувам с душата ми.
Джъстин Тимбърлейк
Обичам своите недостатъци. В това число и тези, които са свързани с моята външност. Не ме дразнят бръчки около очите, тънки устни, както и факта, че зъбите ми не блестят като бели униформи на войници на парад.
Кирстен Дънст
На земята няма по-тържествен химн от бъбренето на детските устни.
Виктор Юго
Устната история е рецепта за пълно представяне в заблуждение, защото почти никой не казва истината, дори когато възнамерява.
Нийл Фъргюсън
Павел беше толкова запленен от Христос, че нищо по-сладко от Исус не можеше да изпусне от устните и перото му.
Стивън Чарнок
Имах тези устни през целия си живот и ги обичам.
Трини Уудол
Когато погледнете областите на мозъка, свързани със събирането на данни от тялото, огромно количество от мозъка е посветено на събирането на информация от устните и езика.
Хелън Фишер
Очите ми не са специални, носът ми не е специален, устните ми не са специални.
Валери Бертинели
Нищо не подкопава промяната повече от поведението на важни индивиди, което е в противоречие с устната комуникация.
Джон П. Котър
Вода, вятър и пеене на птици бяха ехото в това тихо място на великолепна симфония, която бушуваше по света. До колене в треви и лунни маргаритки, Стела стоеше и се ослушваше, поклащайки се малко, докато цветята и дърветата се люлееха, духът й пееше силно, въпреки че устните й бяха неподвижни, а всеки импулс в тялото й биеше ударите на чука навреме песента.
Елизабет Гаудж
Предишна
1
(Текуща)
2
3
4
Следваща