Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Приоритет" - страница 3
Заетостта не е причина да не се правят други неща. Това е оправдание да не претендираш за истинските си приоритети.
Алън Коен
Отначало, когато чух за изменението на климата, бях отрицател на климата. Не мислех, че се случва. Защото, ако наистина имаше екзистенциална криза като тази, която би застрашила нашата цивилизация, ние нямаше да се фокусираме върху нищо друго. Това ще бъде нашият първи приоритет. Така че не разбрах как се сумира това.
Грета Тунберг
Искам политиците да дадат приоритет на въпроса за климата, да се съсредоточат върху климата и да го третират като криза.
Грета Тунберг
Не те обвинявам в нищо. Просто поставям под въпрос приоритетите ти.
Давид Зафир
Ако ще спрем войните на тази земя, ще трябва да направим войната с глада наш приоритет номер едно.
Дейвид Брукс
Знайте приоритетите си и идентифицирайте петте мощни стъпки за действие, които възнамерявате да предприемете, за да придвижите инициативите си напред всеки ден. Ако отидете до дърво с брадва и правите пет удара по дървото всеки ден, няма значение дали е дъб или секвоя; в крайна сметка дървото трябва да падне.
Джак Канфийлд
Както казах, срещата със смъртта има начин да съобразите приоритетите си.
Джеймз Добсън
Човешкият мозък еволюира, за да даде приоритет на незабавните награди пред забавените награди.
Джеймс Клиър
Публичната корупция е основният криминален приоритет на ФБР. Заплахата - която включва корупция на местни, държавни и федерално избрани, назначени или сключени по договор длъжностни лица - удря в сърцето на правителството, подкопавайки общественото доверие и подкопавайки силата на нашата демокрация.
Джеймс Коми
Очевидно най-високият приоритет за човек е да остане жив, защото ако умре, тогава няма да има възможности за реализация. Но да си жив не означава просто да съществуваш физически, а да съществуваш като личност и в някаква мярка да можеш сам да определяш съдбата си.
Дарио Салас Сомер
Посветете живота си на кауза, която ви вдъхновява, а също така много служи на другите. Капитан планирайте живота си. Ако не запълните деня си с високи приоритети, той автоматично ще се запълни с ниски приоритети.
Джон Демартини
Изследвам, пиша, пътувам и преподавам. Рядко уреждам свободно време. Ако не изпълним дните си с действия с висок приоритет, те ще изпълнят действия с нисък приоритет. Бих предпочел да живея живота си според най-високите си приоритети и да правя това, което обичам, което отново е изследване, писане, пътуване и преподаване. Това е моята мисия и призвание. Това е, което ме вдъхновява. Това е моята съдба.
Джон Демартини
Това е интересно нещо за един обект. Един обект говори много за компанията, която го е произвела и за нейните ценности и приоритети.
Джони Айв
Да, преговорите са свързани с пари и крайни резултати, но много пъти са много по-емоционални и сложни от това. Осъзнаването, че икономическият резултат може да не е главният приоритет на другата страна, ви дава повече чипове, с които да играете, и ще ви позволи да постигнете по-добри резултати, отколкото може да сте очаквали.
Иванка Тръмп
По времето, когато книгите бяха пуснати, аз бях в ареста, така че имах по-високи приоритети – да се занимавам с моето наказателно дело – отколкото да се занимавам със съдебни спорове. Има много информация, която е неточна.
Кевин Митник
Преди всичко аз съм майка и това е моя най-висш приоритет. Аз мисля че това е удивителен опит.
Кейт Бекинсел
При управлението на приоритетите можете да бъдете реактивни, адаптивни или проактивни.
Кийт Ейбрахам
Хората са склонни да усложняват прекалено простите неща, защото ги премисляме. Но ако направите крачка назад и запомните своите приоритети, става по-лесно да вземете решение.
Лили Сингх
Третият приоритет в концепцията ми за управление е подобряване на връзката "бизнес–университет".
Антоанета Василева
Моите приоритети винаги са били следните: на първо място - Бог, на второ - семейството, и на трето - кариерата. Открила съм, че когато подредя живота си в този ред, всичко работи.
Мери Кей Аш
Когато говорят, че съм раздавал пари от джипката, нека да обиколят и да видят направеното в църквите, манастирите, училищата. Колкото е направено по нашето управление за вярата, само по времето на цар Борис е направено. В новото ни управление наш приоритет остава образованието, в това число и духовното, но прибавяме и здравеопазването.
Бойко Борисов
Основното, за което ще работят депутатите от ГЕРБ-СДС, е продължаването на ваксинационния процес. Увеличаването на заплатите на лекарите и медицинските работници е наш приоритет, за който също ще настояваме. Планът за възстановяване и развитие трябва да бъде внесен незабавно в Европейската комисия и това ще бъде третият ни приоритет. Парламентарната ни група ще се казва ГЕРБ-СДС, като уважение към колегите. Председател на парламентарната група ще бъде Десислава Атанасова, зам.-председатели – Румен Христов, Тома Биков, Александър Ненков. Секретар на групата – Евгения Алексиева. За заместник-председател на Народното събрание ще предложим Росица Кирова. ГЕРБ-СДС ще бъде опозиция. Хаосът в държавата трябва да спре!
Бойко Борисов
Предишна
1
2
3
(Текуща)
4
Следваща