Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Приоритет"
Не позволявай никога някой да бъде твой приоритет, докато допускаш да бъдеш негова опция.
Марк Твен
Попитайте ме трите ми основни приоритета за правителството и аз ви казвам: образование, образование и образование.
Тони Блеър
Не е арогантно правителство, което избира приоритетите, а безотговорно правителство, което не избира.
Тони Блеър
Ако превенцията на преждевременната юношеска бременност трябва да се превърне в приоритет, тогава нашата стратегия като застъпници трябва да съдържа два ключови елемента: гражданска ангажираност и образование.
Джейн Фонда
Принципът на приоритет гласи (а) трябва да знаете разликата между това, което е спешно и това, което е важно, и (б) първо трябва да направите това, което е важно.
Стивън Пресфийлд
Бъди преди всичко баща. Не поставяй приоритет да бъдеш първо приятел с жена си или първо с приятели с децата си.
Хълк Хоган
Моят основен приоритет е хората да разберат, че имат силата сами да променят нещата.
Аун Сан Су Чи
В Копенхаген има дългосрочен ангажимент за създаване на добре функциониращ пешеходен град, в който всички форми на движение - пешеходци, велосипеди, коли, обществен транспорт - са настанени с еднакъв приоритет.
Бярке Ингелс
Много е важно да се даде приоритет. Знам, че за мен семейството ми е на първо място. Това прави всяко решение много лесно.
Джейда Пинкет Смит
Трябва да избера приоритетите си. Никой не може да направи всичко.
Рей Кързуайл
Не би могло да има гаранция на свободен пазар, че интересите на расата или държавата, както Хитлер ги е определил, ще имат приоритет пред интересите на бизнесмени или потребители. След 1933 ролята на държавата в регулирането и насочването на икономическия живот се увеличи рязко, първо, за да насърчи икономическото съживяване, след това да отклони икономическите ресурси към растежа на германската военна мощ... [което] доведе, по непланиран, нарастващ начин, до установяването на вид командна икономика.
Ричард Овъри
Пръв приоритет е времето с моето семейство.
Том Селек
Да бъда със семейството си е най-големият ми приоритет.
Бетани Франкел
В свят, в който шоуто трябва да продължи, докато приоритетите се променят, трябва да остана гъвкав.
Бетси Биърс
Ако домовете ще оцелеят, това ще бъде така, защото съпругите и съпрузите отново поставят семействата си на най-високо ниво от тяхната система от приоритети.
Джеймз Добсън
Твърде много хора са неспособни да открият талантите си: системата разполага със своите приоритети, поощрявайки едни таланти и маргинализирайки мнозинството други.
Кен Робинсън
Проектите на групата просто взеха естествен приоритет. Всъщност нямах солова кариера, просто исках да споделя музиката по друг начин и да науча повече за писането, записването и т.н.
Кен Хенсли
Честно казано, твърде много жени се отнасят към съпрузите си като към аксесоари, вместо към приоритети.
Лора Шлезинджър
Моите приоритети се сменяха, преди да се роди Ади, но след това те се промениха изцяло. Аз вече не се броя – дъщеря ми сякаш ме притежава.
Ким Бейсингър
Коя е първостепенната задача? Трябва да разберем състоянието на нашата държава, икономика, политическа и социална сфера, трябва да разберем какво място заемаме в това отношение в съвременния свят. Трябва ясно да разберем основните приоритети на световното развитие, тенденциите - какво ще направи тази или онази страна велика - дори не от гледна точка на наличието на ядрени оръжия, а от гледна точка на качеството на живот на хората, от гледна точка на перспективите за самосъхранение и развитие за бъдещето.
Владимир Путин
Конкурентните предимства, които пазарът изисква, са някой по-човечен, свързан и зрял. Някой със страст и енергия, способен да вижда нещата такива, каквито са и да преговаря по множество приоритети, докато взема полезни решения без тревога. Гъвкав в лицето на промяната, издръжлив в лицето на объркването. Всички тези качества са избор, а не таланти и всички те са достъпни за вас.
Сет Годин
Китай е основен приоритет за Великобритания. Трябва да се ангажираме с Китай в широк дневен ред - защото влиянието на Китай върху нашите интереси е голямо и нараства.
Тони Блеър
Предишна
1
(Текуща)
2
3
4
Следваща