Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Предаване" - страница 3
Изкуството е най-икономичният и компактен начин за предаване на информация.
Юрий Лотман
Обичам компютърни програмисти. Те имат много красиво определение на сложността като "способността за предаване на максимална информация с минимални данни".
Бярке Ингелс
Думата беше дадена на човека за олицетворение и предаване на това чувство, този дял от истината и вдъхновението, които той притежава.
Владимир Короленко
Душата ти е търсач, любовник и артист; промяна на формата чрез архетипна енергия, между вашия мрак и светлинни полета, вашето тяло и дух, вашият рай и ад, докато не кацнете в момента на сладкото предаване; когато ти като танцьор изчезваш в танца.
Габриела Рот
Не съм готвач на знаменитости. Аз съм готвач, който има телевизионни предавания и готвач, който се случва да прави медия.
Гай Фиери
Никога не се опитвам и да правя едно и също шоу. Публиката контролира динамиката на предаванията. Понякога слушат, а понякога задават милион въпроси.
Гай Фиери
Ние побеждаваме себе си, като се учим на търпение, тъй като то ни дава копнежа ни за победа само в предаването на себе си.
Гай Финли
Изкуството е социален обект, книги и филми, записи и телевизионни предавания, те са социални обекти, които събират хората в разговор. Обичам идеята, че бих могъл да напиша нещо, което двама души биха могли да споделят. Това е целта.
Греъм Мур
Изчислено е, че мозъкът има капацитет за съхранение от три милиона часа телевизионни предавания.
Даниъл Г. Еймън
Предаването е подарък, който можете да си направите сами. Това е акт на вяра. Казва се, че макар да не виждам къде тече тази река, вярвам, че ще ме отведе в правилната посока.
Деби Форд
Всяка година в началото на пролетта, през сезона на Великия пост, който започва в Пепелната сряда и завършва на Великден, се появяват множество книги, статии от списания и телевизионни предавания за Исус.
Джей Парини
В китайската култура децата не биха си помислили да питат или да говорят с родителите си. В американската култура децата в книги, телевизионни предавания и филми постоянно печелят точки с бързия си разговор. Обикновено родителите трябва да получат житейски урок - от децата си.
Ейми Чуа
Чакрите са организационни центрове за приемане, усвояване и предаване на енергия от жизнена сила. Те са стъпалата между небето и земята.
Енодиа Джудит
Три неща са най-трудни за предаване в портрет: ръце, очи и най-вече душата.
Жауме Кабре
Мъдростта беше толкова лесна за предаване - много по-трудно да се практикува.
Кати Кели
Знанието е безплатно благо. Най-големият разход при предаването му не е в производството или разпространението на знания, а в неговото усвояване. Това е нещо, което всички учители знаят.
Кенет Ароу
...вярното предаване на фабулата все още не прави превода художествен.
Корней Чуковски
Живеете в общество, което е направило по-удобно да четете книга за десетте начина да накарате момче или момиче да се влюбят във вас или да обсебите романтичния си любовен живот, отколкото да споделите своето любовно пътуване с приятелите и семейството си. Бомбардирани сте с изображения и медии, като риалити телевизионни предавания, чието основно послание ви казва, че е нормално да търсите потвърждение от външни източници, че сте достатъчно добър, вместо да отстоявате без извинение самоуважение и самочувствие.
Кристин Арайло
Обичам готварски предавания! Аз самата не съм лош готвач, но трябва да кажа, че се възхищавам на креативността на тези млади готвачи. Това ме кара да ревнувам... и да съм гладна.
Лейла Слимани
Ти не си по-различен. Можете да правите всичко, което искате. Толкова много пъти са ме питали какво мисля за женските стендъпи. Ако наистина се огледате, има толкова много жени-комици, които участват в най-големите телевизионни предавания.
Лили Сингх
Толкова съм благодарен, че предаването ме научи да участвам с желание в танца на живота със спокоен ум и отворено сърце.
Майкъл Сингър
Хората на XXI век ще се спасяват и даже ще придобиват святост за три послушания: за пазенето на православната вяра и предаването й на другите, най-вече на своите деца и внуци; за ежедневното покаяние и за редовното участие в Таинствата на Църквата.
Паисий Светогорец
Предишна
1
2
3
(Текуща)
4
Следваща