Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Предаване" - страница 2
Сега осъзна, че едва сега започва да вижда пълната степен, до която му е било съдбата да следва, да влезе сляпо в съдбите, които никога не може да разбере. В съдбата имаше награда, в предаването на сърцето на Бог имаше великолепие, което беше извън описанието. В момента човек е сигурен, че всичко е загубено, вижте какво е спечелено!
Ан Патчет
Моментът на предаване не е когато животът свърши. Това е, когато започва.
Мариам Уилямсън
Има всякакви начини да умреш и повечето от тях не включват действителна смърт, а само предаване на душата на страх, гняв и алчност. Или отчаяние. Много малко хора имат смелостта да се справят с живота според житейските условия.
Марта Удруф
Откакто съм президент, два дни от моя живот са най-щастливи - тези на моето влизане в длъжност и предаването й.
Мартин Ван Бурен
Тук по-специално идеята за контекстна комуникация - т.е. предаване на правилното послание в точното време на правилната аудитория - изглежда поражда нарастващ ефект върху потребителя по манипулативен начин.
Мартин Линдстрьом
Споделянето на спомените му се чувстваше като предаване на остър нож. Нож, с който другите могат да се отнасят небрежно. Нож, с който може да го нарани.
Матю Кърби
Когато правя телевизионно предаване, търся ангажираност, а не възхищение.
Мери Биърд
Съкрушеността е разбиването на моето своеволие – абсолютното предаване на волята ми на волята на Бог. Той казва "Да, Господи!" - без съпротива, без дразнене, без упоритост - просто се подчинявам на Неговото ръководство и воля в живота си.
Нанси Лий Демос
Свикнали сме с историята в съвременните термини като средство за предаване на информация. Със сигурност по телевизията и дори със студийните филми наистина има само една бележка, която получавате, и това е яснота. И хората ще жертват всичко за яснота. Те ще пожертват шегата. Те ще пожертват момента или романтиката.
Ноа Хоули
Добрата композиция на рамката е най-добрият ъгъл на обекта, съчетан с предаването на същността на изображението, което трябва да бъде просто и изразително, без излишни елементи, но в същото време самодостатъчно за разбиране. Основната задача на композицията е да привлече вниманието на публиката.
Питър Уорд
Доверието виси някъде между това да знаеш за какво копнее сърцето ти и да се опитваш да диктуваш формата, времето или резултата от желанието на сърцето ти. То се крие в готовността да приемем подробностите за това как, кога и къде Бог избира да се намеси. Той чака в хладната сянка на предаването.
Пола Райнхарт
Мисля, че предаването на мърчандайзинга в ръцете на самия артист е едно от най-добрите неща за артиста.
Рандал Мънро
Никога не съм бил религиозен. Говоря с Бог всеки ден, но Той никога не ми е казал и дума за религията! Мисля, че най-силната молитва е предаването.
Реймънд Мууди
Едно ново възприятие, една нова мисъл, един акт на предаване, една промяна в сърцето, един скок на вярата, могат да променят живота ви завинаги.
Робърт Холдън
Малцина.. са имали умения в слушането. Обучението на повечето свръхвербализирани професионални интелектуалци е в обратна посока. Живеейки в конкурентна култура, повечето от нас през по-голямата част от времето са загрижени главно за предаването на собствените си възгледи и сме склонни да намираме речите на други хора за досадно прекъсване на потока на собствените ни идеи.
Самюъл Хаякава
Ако искате да изпратите ръкопис, изпратете го на агент. И първо изпратете писмо с молба за разрешение. Пуснете го в реалния свят на хладнокръвен търговски отговор, а не в страната на фантазиите на пожелателни мисли, страхливост и предаване на Съпротивата.
Стивън Пресфийлд
Нетскейп оживи интернет с браузъра. Те направиха интернет, за да може баба да го използва и внуците й. Второто нещо, което Нетскейп направи, комерсиализира набор от отворени протоколи за предаване, така че никоя компания да не може да притежава мрежата.
Томас Фрийдман
Настоящият момент на криза може да бъде описан по различни начини и това е първият елемент, който трябва да се оцени. Но толкова широка тема може да бъде разгледана по различни начини, също и въз основа на часовите интервали: рано сутринта телевизията се гледа от продуктивната класа на страната, следователно по това време на предаването се дава по-актуален наклон.
Франко Ди Маре
Натрупването и предаването на богатство между поколенията в Съединените щати отиде твърде далеч. Когато млад мениджър на хедж фондове може да вземе у дома сума, напомняща брутния национален продукт на малка държава, нещо се изкривява.
Хауърд Гарднър
Илюстрирането е повече за предаване на конкретни идеи на читателя. Рисуването е повече като чиста наука, повече за акта на рисуване.
Шон Тан
Начинът, по който пиша моите предавания, всеки герой е свое собствено органично нещо. Никой герой няма живот, докато не го видя изигран от някой.
Шонда Раймс
Дъщеря ми смята, че предаванията ми са гадни.
Шонда Раймс
Предишна
1
2
(Текуща)
3
4
Следваща