Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Актьорство" - страница 3
Винаги съм чувствал, че актьорството е бягство – сякаш имаш секретен ключ до всички врати и разрешение да се влезеш и да се накиснеш във всяко едно царство. Наслаждавам се на този свободен пропуск.
Едуард Нортън
Днес повечето актьори са личности. Но актьорството съвсем не е това, както са го описвали великите педагози.
Марк Ръфало
Аз съм любознателна, а в това е същността на актьорството.
Мерил Стрийп
Актьорството е свързано с много деликатни емоции. Ние не слагаме маски. Всеки път, когато актьора играе, той не се крие. Той изразява самият себе си.
Родни Дейнджърфийлд
Имам много интересен живот. Обичам да преодолявам трудности. И съм готов да нося върху себе си отговорността за бащинство, продуценство, актьорство и всичко ми е ми е по душа. И още, аз винаги обичам да се променям и развивам. Мисля че това ми е в кръвта.
Том Круз
Актьорството е като рисуване на карти върху тъкани в банята. Десет минути по-късно ги изхвърляте и ги няма.
Шели Уинтърс
Никога не знаеш кога си наблюдаван. Това е една от ужасните страни на това да бъдеш известен. Това е и моята най-неприятна част от актьорството – да съм известен.
Дензъл Уошингтън
Актьорството е свързано с общуването, реагирането и споделянето - и приятелството е свързано с всички тези неща.
Диего Луна
Актьорството е една голяма торба с лъжи.
Лорънс Оливие
Без актьорство, не мога да дишам.
Лорънс Оливие
Актьорството, не е професия за възрастни.
Лорънс Оливие
Системата на Станиславски малко интересува някого. Актьорството е измама, в това е неговия смисъл. Всеки глупак може добре да изиграе персонаж, в който изглежда е свикнал, а ти опитай да изиграеш някого, който няма с теб нищо общо!
Саймън Пег
Когато си студент по драматургия, мисля, че най-много се надяваш да изкарваш хляба си от актьорството.
Том Елис
Актьорството е тежка индустрия, в която ти се сблъскваш с постоянен поток на лична и публична критика. Вас и вашият живот се наблюдава, като под микроскоп.
Хали Бери
Актьорството винаги е било моя страст.
Шридеви Капур
Актьорството е просто развитие на това, с което съм се занимавал, когато съм бил дете и съм играл нека кажем, на каубои и индианци. За мен не винаги е важно, в какъв жанр е киното, ако сценария е добър.
Бил Наи
Мислех си, че просто ще отделя толкова внимание и любопитство към актьорството, колкото и да обичам да си правя кафето сутрин и да видя как се чувства това, вместо да се съпротивлявам на него и да се ядосвам, и се оказа, че се чувства страхотно.
Габи Хофман
Наистина ми хареса да бъда на снимачни площадки и се забавлявах с хората, но всъщност не мислех за актьорско майсторство или грижа или не мислех, че ме интересува актьорството.
Габи Хофман
Актьорството ми носи много пари, но удоволствието от него е много по-малко, от четенето на Фолкнър.
Джеймс Франко
Участвах в леката атлетика, което ми даде самочувствие и ме накара да се чувствам сякаш имам място в света; това беше първоначалното привличане с актьорството за мен.
Ед Харис
О, тези изпълнени с чудеса вечери, когато актьорството ми дава възможност за кратък момент да имам повече живот.
Лив Улман
Не знам, какво би ми изпълнило живота, ако не беше актьорството. Аз просто обичам филмите.
Едуард Нортън
Предишна
1
2
3
(Текуща)
4
Следваща