Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Актьорство" - страница 2
Не успях много в актьорството ..., но аз обичам шоубизнеса.
Тед Търнър
Единственото нещо, което не ми харесва при актьорството е, че ми отнема толкова много време от семейството ми. В противен случай нямам оплаквания.
Марк Уолбърг
Ами всеки момент, всеки проект е различен. Приех много бавен подход към актьорството, опитвайки се наистина да работя с хора, от които мога да се уча. И аз получих нещо различно от всяко преживяване.
Марк Уолбърг
Мисля, че това, което прави добрия актьор режисьор, е същото, което прави и добър режисьор. Актьорството е само една от занаятите, необходими за правенето на филм.
Мат Деймън
Актьорството е втората най-любима работа на всички хора.
Джак Никълсън
Актьорството е терапия. Запазващ контактът с твоите чувства.
Диего Луна
Актьорството е единственото нещо което ме прави щастлив.
Нелсън Елис
Абсолютно невъзможно е да се води сериозна критична дискусия относно ентусиазма за филмови звезди. Защото филмова звезда е животно, отделно от актьорството. Понякога той или тя е страхотен актьор. Понякога третокласен. Но звездата е нещо, в което се влюбвате...
Питър Бискинд
Актьорството не е толкова трудно, всъщност. Искам да кажа, мисля, че хората правят голяма работа по въпроса, но вие просто се опитвате да кажете репликите си естествено.
Райън Гослинг
Трябва да сте много конкретни по отношение на техническата част на актьорството.
Стефани Корнелиусен
Когато бях по-млад, актьорството, пеенето и танцуването бяха всичко.
Суки Уотърхаус
За мен актьорството първоначално се превърна в продължение на играта.
Хюго Уивинг
Интересувам се от филмът - от всеки аспект - актьорство, режисура, писане.
Адам Уест
Актьорството е просто работа. Съвсем същият съм като онази дама, която ни носи кафе, и трябва да го помня.
Дани Трехо
Телевизионното актьорството е чудесно умение да имаш и е хубаво да имаш тази стабилност.
Деби Райън
Актьорството е трудна професия. Повече от всичко, то изисква настойчивост.
Джефри Дийн Морган
Ние всички имаме тайни и всички ние имаме нашите измами. Актьорството в най-добрия случай е свързано с измама на хората и това ни прави още по-интересни.
Джон Литгоу
Следователно актьорството е най-ниското от изкуствата, ако изобщо е изкуство.
Джордж Мур
Всичко, според мен, за актьорството се основава на въображението.
Кристина Ричи
Подобно на Библията, основните текстове на Станиславски за актьорството могат да бъдат цитирани с всякаква цел.
Лий Страсбърг
Чета книги и се пренасям в друг свят в главата ми. Обичам актьорството за визуализацията на персонажите и способността да намеря връзка между въображението и реалността.
Лили Колинс
Беше забавна идея да имаме модна марка със сестра ми, но въобще не разполагах с време за това, защото моята първа любов и работа беше актьорството.
Сиена Милър
Предишна
1
2
(Текуща)
3
4
Следваща