Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Актьорство"
Актьорството е форма на объркване.
Талула Банкхед
В мен няма никакви особени техники на игра. И даже аз никога не съм вярвал в подобни неща. В актьорството няма правила, аз играя с чисти инстинкти.
Хийт Леджър
Актьорството е най-големият отговор на самотата, която намерих.
Клеър Дейнс
Моят баща ми е казвал, че успеха и неуспеха са лъжливи. Това е най-добрият начин да се отнасяш към актьорството, особено, когато нещо като това стане огромно.
Робърт Патинсън
Всеки път, когато се опитам да се оттегля или дори се помисля за оттегляне от актьорството, моят агент идва със сценарии.
Антъни Хопкинс
На сцената мога да направя всичко с лекота, докато в реалния живот се чувствам едра и тромава. Така че не аз избрах актьорството. То ме избра.
Ингрид Бергман
Актьорството е силно конкурентна професия. Има малко добри сценарии, а които са добри, са в сериозна конкуренция.
Мат Дилън
Актьорството е най-малкият от човешките таланти, и не е най-достойният способ да се прехранваш. В края на краищата Шърли Темпъл можеше да играе едва четиригодишна.
Катрин Хепбърн
Моят подход към актьорството е, че го правя чрез интуицията си. Прочитам сценария и го схващам. Ако не го схвана още веднага, значи няма да мога да го изиграя.
Морган Фрийман
Едно от нещата в актьорството е, че то ти позволява да живееш живота на другите хора, без да ти се налага да плащаш цената.
Робърт Де Ниро
Мисленето е лесно, актьорството е трудно и да приведеш мислите си в действие е най-трудното нещо на света.
Йохан Волфганг фон Гьоте
Актьорство е мазохистка форма на ексхибиционизма. Това не е занятие за възрастен човек.
Лорънс Оливие
Актьорството е илюзия, колкото илюзия, толкова и магия и не толкова въпрос на това да бъде истинска.
Лорънс Оливие
Когато работя аз напълно се потапям в своят персонаж. Нищо друго не ме интересува. Актьорството е моят живот!
Робърт Патинсън
Навлизайки в 20-те си години, аз бях несигурна, опитвайки се да разбера каква е връзката ми с актьорството.
Габи Хофман
Не исках да бъда известен. Просто исках да спечеля достатъчно пари, за да имам хубав живот и да се наслаждавам на актьорството.
Дейвид Маккалъм
Актьорството е занаят, и ти трябва да се учиш за да бъдеш актьор.
Джейсън Ритър
Страхотното в актьорството е, че за един живот можеш да бъдеш много различни неща. Можете да изследвате различни личности и герои.
Ева Амури
Въпреки, че мразя актьорството, обичам да правя видеоклипове за моите песни.
Кели Кларксън
Обичах актьорството, което никога не беше за пари, за славата. Ставаше дума за търсене на смисъл. Беше болезнено.
Ким Новак
Актьорството е много непосредствено.
Вал Килмър
Актьорството е игра, в която през цялото време ти не си ти, а някой друг.
Марчело Мастрояни
Предишна
1
(Текуща)
2
3
4
Следваща