Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Слух" - страница 2
Слуховете гонят мъртвите като мухи, а ние ги следваме с напрегнатите си носове. Никой от нас не е клюкар, но обичаме да слушаме тези, които са.
Стивън Картър
Ние като американци и като хора имаме много селективен слух и много селективна памет. Чуваме само това, което искаме да чуем, а пренебрегваме останалото.
Франк Лунц
Безплодна съм с думи. Защото никакви звуци от устата ми не са достойни за слуха ви.
Дж. Р. Уорд
Около мен има много слухове и лъжи - това е цената на славата.
Кристиано Роналдо
Нищо не съхранява повече живота, от колкото наслаждението с помощта на органите на вкуса, зрението, слуха, обонянието, осезанието, без което ние не можем да живеем.
Лоренцо Вала
Що се отнася до разни слухове за финансовото състояние, гледах няколко бумаги по тази тема: само бърборене, което няма какво да се обсъжда, просто глупости. Изровиха всичко от носовете си и го размазаха върху хартиите си.
Владимир Путин
Да търсиш каквато и да е форма на Бог и да Му приписваш форма и образ, е доказателство за глупостта на човека. Защото Бог, който и да е той (ако може би има друг, освен самия свят) и в каква част да живее, с всички сетива, цялото зрение, целия слух: Той е цялото на живота и на душата, всичко на самия Него.
Плиний Стари
Вярно е, че ми беше отказан достъп до съоръжение във военновъздушната база Райт-Патерсън в Дейтън, Охайо, защото така и не влязох. Не мога да ви кажа какво имаше вътре. И двамата знаем за слуховете относно заловен НЛО и членове на екипажа. Никога не съм виждал това, което бих нарекъл НЛО, но имам интелигентни приятели, които са го направили.
Бари Голдуотър
И вредните слухове могат да бъдат полезни, ако се окажат верни.
Веселин Георгиев
Хората винаги говорят. Слуховете никога няма са спрат.
А. Дж. Ридъл
След като тя напусна всичко се разпадна. Никой евреин не беше в безопасност. Имаше слухове за необясними неща и тъй като не можехме да ги проумеем, не успяхме да им повярваме, докато нямахме избор и не беше твърде късно.
Никол Краус
Събирам инструментите си: зрение, мирис, допир, вкус, слух, интелект. Падна нощта.
Никос Казандзакис
Най-страшните и коварни чудовища във всички времена и народи са слуховете.
Олга Громико
Понякога слуховете за армията са също толкова ефективни, колкото и самата армия.
Патрик Нес
В крайна сметка той беше човек, въпреки слуховете за обратното.
Пеги Уеб
Слуховете започнаха с прошепнати клюки на местни слуги и бързо се разпространиха сред останалата част от населението.
Пол Скот
Знаете какви са слуховете - като буркан, пълен с молци. След като избягат, те са навсякъде.
Рис Боуен
Слухът й все още е отличен. И усещаше мириса на водка дори през стените.
Софи Оксанен
Случаи на паника, причинени от слухове, че злите сили крадат пениси или значително намаляват размера им, бяха регистрирани по целия свят.
Том Филипс
Страх пред невидими сили, измислици или въображение на основание на слухове... се нарича религия.
Томас Хобс
Във всеки слух има доза истина, но опитай да я намериш.
Труди Канаван
При първите слухове за война плахите инвеститори в различни държавни акции, които са изпаднали в паника, разпродават, за тяхна загуба и печалба на комарджиите.
Уилям Рандъл Кримър
Предишна
1
2
(Текуща)
3
4
Следваща