Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Слух"
Слуховете за моята смърт са силно преувеличени.
Марк Твен
Вие знаете, че човек става знаменит тогава, когато се появят слухове за неговата нетрадиционна сексуална ориентация.
Джаред Лето
Имам социална болест. Трябва да излизам навън всяка вечер. Ако някоя вечер си остана вкъщи, започвам да разказвам слухове на кучетата си.
Анди Уорхол
Публиката предпочита да вярва по-скоро на лоши, отколкото на добри слухове.
Сара Бернар
По света се разпространяват чудовищно количество слухове, а най-страшното, че половината от тях са чиста истина.
Уинстън Чърчил
Моята вселена са моите очи и моите уши. Всичко останало са не повече от слухове.
Дъглас Адамс
Има хора, които приемат слуховете и ги украсяват по начин, който може да бъде опустошителен. И това замърсяване трябва да бъде премахнато от хората в нашия бизнес възможно най-добре.
Боб Удуърд
Не съдете човек, докато не говорите лично с него, защото всичко, което чуете, е слух.
Майкъл Джексън
В повечето случаи последният, до когото достигат слуховете, е този, за когото се отнасят.
Джовани Бокачо
Медиите са склонни да отчитат слухове, спекулации и прогнози като факти... Как медиите правят това? Като цитирате някой "експерт"... винаги можете да намерите някой експерт, който да каже нещо безнадеждно безнадеждно за каквото и да било.
Питър МакУилямс
Най-мощната сила във вселената са слуховете.
Дейв Бари
Музиката дори и в най-тежки драматични ситуации трябва винаги да пленява слуха, винаги да си остава музика.
Волфганг Амадеус Моцарт
Красотата е трикратна - красота на душата, тялото и гласът. Красотата на душата се разбира от ума; тялото - възприема се със зрението; гласът - само със слухът.
Марсилио Фичино
Слуховете рядко са по-интересни от фактите, но винаги са по-достъпни.
Стивън Картър
Един от моите сензорни проблеми беше чувствителността на слуха, където определени силни звуци, като училищен звънец, носят болка в ушите ми. Звучеше като машинка на зъболекар, която минава през ушите ми.
Темпъл Грандин
Съществото, известно като човек, разбира се, е много интелигентно, способно е да произвежда почти всичко - от слухове до бебета с епруветки и въпреки това унищожава два до три вида всеки ден. Това е абсурдът на човека.
Гао Синдзиен
Слуховете се разпространяват от ревниви хора.
Лори Халсе Андерсен
Бог ми говори не чрез гръмотевици и земетресения, не чрез океани и звезди, а чрез Сина човешки, и говори на език, пригоден за моето несъвършено зрение и слух.
Уилям Лайън Фелпс
Изучаването на сричките изисква игра на трите сензорни полета, зрение, слух и мускулно усещане на органите на речта.
Херман Ебингхаус
При нови обстоятелства слуховете често изпреварват фактите.
Юлий Цезар
Вместо да игнорирам онези, които избират да публикуват мненията си, без да говорят с мен, аз се радвам да разсея всякакви слухове или погрешни схващания и съм доста горд да кажа, че съм много доволен гей мъж, който живее живота си пълноценно и се чувствам най-щастлив да да работя с прекрасни хора в бизнеса, който обичам.
Нийл Патрик Харис
Да се науча да чета музика чрез брайловата азбука и да я свиря по слух ми помогна да развия страшно добра памет.
Рей Чарлс
Предишна
1
(Текуща)
2
3
4
Следваща