Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Дама" - страница 2
Във Франция първа дама няма статут и следователно не трябва да прави нищо друго.
Валери Трирвайлер
Като първа дама играя поддържаща роля. Не търся известност и не искам да грабна светлината на прожекторите.
Валери Трирвайлер
Актьорството е просто работа. Съвсем същият съм като онази дама, която ни носи кафе, и трябва да го помня.
Дани Трехо
Ще бъда дама, но мъжки аксесоар, чантата му, не благодаря. Няма да бъда нечие украшение. Няма да съм просто нечия скъпа, мила, любим.
Деб Калети
Интелигентна дама, малко прекалено зряла за безразсъдство, малко прекалено млада за предпазливост.
Кони Брокуей
Никоя дама никога не е била джентълмен.
Джеймс Бранч Кейбъл
Първо ще бъда съпруга и майка, а едва след това Първа дама.
Жаклин Кенеди Онасис
Джентълменът привлича дамата със своите достойнства, а донжуанът - със своите пороци.
Константин Мелихан
Да се съблече дама не е лесна работа.
Сара Уотърс
Ние сме обкръжени от идиоти, мошеници и страховити дами без кучета. Беда!
Фаина Раневска
Дама, която е съгласна да ви слуша, в перспектива е дама, която е съгласна.
Джон льо Каре
Истинският джентълмен никога не напуска своята дама.
Алесандро Дел Пиеро
О, обичам дами в шапки! Едно правило на ресторантите: никога не вземайте шапка от дама; изчакайте да ви предложи шапката, защото може да не иска да я сваля - може да не е имала време да си прави косата както трябва.
Марко Пиер Уайт
- Е, обичайно ли е дамите да се пускат с предимство? - Ахил се усмихна. - Е, не го правя. Прието е първо да се пропускат супергероите.
Маркъс Блейк
Не. Моралът на историята, доколкото има такъв, е, че канибалите могат да изучават логиката и че ако ще напуснете пътя, по-добре да имате разум и да знаете по-добре, отколкото да се доверявате на първата страшна възрастна дама, която говори на вас публично.
Ник Харкауей
Един джентълмен не бива да си позволява да бъде еднакво очарователен с две дами.
Николай Горкавий
Съгласен съм, че е трудно - да се откажете от това, което искате, да се лишите от удоволствие, наистина... Но не преувеличавайте, мои дами и господа! Не преувеличавайте и изостряйте ума си. Бъди внимателен! Защото в живота си винаги знаеш не повече от това къде е главата ти.
Андреас Щайнхьофел
Дамите разговаряха. Говореха по едно и също време - всяка своето, понеже не им беше скучно.
Отфрид Пройслер
Аз съм голям фен на Гага, откакто за първи път се появи на сцената. Просто обичам всичко, което представлява тази дама. На първо място гласът й е необикновен. Обичам гласа й. Тя е завършен музикант. Тя свири много добре на пиано. Тя е просто страхотен автор на песни. И тя е фар на надежда за много хора по света.
Роб Халфорд
Ваше човешко право е да се противопоставяте на нещо, с което не сте съгласни. Вие правите това, като гласувате за това момче вместо това момче или тази дама вместо тази дама.
Роб Халфорд
Никога не прекъсвайте дама, когато тя ви говори, сякаш това, което трябва да кажете, е по-важно.
Сюзън Еноч
Никога не разбирам защо жените смятат, че драмата и глупостите са привлекателни за момчетата. Те не са. Ще бъда много ясен по въпроса, дами, така че обърнете внимание: Очарователният принц не идва да спасява лудички.
Такър Макс
Предишна
1
2
(Текуща)
3
4
Следваща