Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Толерантност" - страница 4
Всички сме болни. Болестта се характеризира с глупаво робско подчинение и дълго търпение, утежнено от фактори като толерантност и псевдоцивилизация, и е ужасна, защото в пика на кризата може да доведе до епидемия от масови бомбардировки или нещо още по-лошо...
Лев Пучков
За мен темата за човешките права, респекта и толерантността никога не е била служебна и формална. Нищо не е даденост – свободите трябва да се защитават всеки ден от силна държава, здрави институции и отговорни политици.
Радан Кънев
Аз пожелавам да имаме толерантност. Ние сме много нетолерантни хора и въобще в материалното измерение на света щастието за един автоматически означава нещастие за друг, т.е. да имаш повече, значи по-малко за другия. Не съм комунист, нито социалист, но апелирам към някакво смирение в хората и толерантност.
Теди Москов
Но... да попитам все пак тези големци – от президент до президент на корпорация – след като говорят за човечност, което е напълно основателно [относно сирийските бежанци], няма ли те да поднесат един от хотелите си, а не да изпразват училища. Иначе е доста отблъскващо... Е, нали бяхме оазис на толерантността и добротата?
Андрей Пантев
Българският етнически модел е модел на толерантност.
Георги Първанов
Предишна
1
2
3
4
(Текуща)
Следваща