Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Сезон" - страница 4
"Уговорката беше между футболистите. Мачът не беше продаден, а имаше уговорка между играчите. Тогава аз играех за Ботев и резултатът бе 2:1 в наша полза и аз трябваше да бъда изкупителна жертва. Фаулирах Пламен Гетов в наказателното поле, той вкара дузпата и мачът завърши наравно... Искам да кажа, че не аз съм предал Левски, а други ме предадоха мен. Оценявам какв залагат пари и печелят пари зад гърба на всички.” (Срещата между Ботев (Пловдив) и Левски от сезона 1992/1993, завършилa 2:2. Левски спечели шампионската титла на страната 1992/1993, а Искренов в последствие премина в ЦСКА) - Актуално студио "Дерби", Пон, 2008-05-26.
Божидар Искренов
Париж е много важен град за мен. Там страдах много, винаги отивах с голямо напрежение, там се разиграваше целият ми сезон, но вече спя спокойно.
Алберт Коста
Достойнствата на човека имат също тъй своето време, както плодовете - своя сезон.
Франсоа дьо Ларошфуко
"Паднахме се срещу едни....ТНС ли бяха, ТКЗС ли бяха??" - след като ЦСКА изтегли жребий да играе плейоф за влизане в групите на Лига Европа през сезон 2010/11 срещу ТНС (The New Saints) от Уелс.
Димитър Пенев
Вятърът утре ще смени посоката и ще задуха от запад и ще напомни кой всъщност е сезонът.
Емил Чолаков
Незабравими почивни дни се очертатват. Един ствено слънцето ще забрави да престане да грее, а температурите ще забравят кой всъщност е сезонът.
Емил Чолаков
Предишна
1
2
3
4
(Текуща)
Следваща