Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Сезон" - страница 3
В Скалистите планини няма четири сезона, а три: лято, зима и кал.
Си Джей Бокс
Ако ми кажете кога Бог позволява на християнин да остави настрана оръжията си, аз ще ви кажа кога Сатана е престанал да изкушава. Като старите рицари по време на война, ние трябва да спим със закопчан шлем и броня, тъй като главният измамник ще сграбчи първия ни час без охрана, за да ни направи своя плячка. Господ да ни пази бдителни през всички сезони и да ни даде окончателно бягство от челюстта на лъва и лапата на мечката.
Чарлс Х. Спърджън
Не мога да гледам много телевизия, главно защото съм зает с работа. И почти се опитвам да не гледам много телевизия изобщо, дори американска телевизия, докато не свърша с един сезон, защото нещата започват да се промъкват в главата ми иначе.
Шонда Раймс
Петият сезон в годината е войната.
Андрей Таманцев
Винаги говорим за това как първите няколко сезона са били верни на книгите и всеки, който е искал, може да отиде в Уикипедия и да научи че Нед Старк ще бъде обезглавен или за Червената сватба и повечето хора не искат да знаят - защото защо да съсипват историята?
Дейвид Бениоф
Първият снеговалеж за сезона и изглежда всички масово забравят как да шофират.
Дж. А. Конрат
Всяка година в началото на пролетта, през сезона на Великия пост, който започва в Пепелната сряда и завършва на Великден, се появяват множество книги, статии от списания и телевизионни предавания за Исус.
Джей Парини
Хората често питат откъде съм знаел, че Арсен е правилният човек, - казва Дийн. - Отговарям им: когато прекара първия пълен сезон с отбора и спечели два трофея, започнах да подозирам.
Джон Крос
Не искам коледният сезон да приключи, защото това е единственият път, когато мога законно да се отдам на конкретна зависимост: блясък.
Елоиза Джеймс
Жилетки. Запасявам се с тях - притежавам тонове. Те се справят чудесно с рокли и им помагат да преминат от сезон в сезон.
Иванка Тръмп
- Растежът има своя сезон. Има пролет и лято, но има и есен и зима. И след това отново пролетта и лятото. Докато корените не са прекъснати, всичко е наред и всички да бъдат добре.
Йежи Кошински
Подобно на природата, нашата икономическа система остава в дългосрочен план стабилна и рационална... Ние приветстваме неизбежните сезони на нашата икономика! Колко глупаво от нас.
Йежи Кошински
Някой веднъж каза: Хората идват в живота ви с причина, сезон или цял живот. Те забравиха още един вариант: някои хора идват само за да ни дадат информацията си за контакт, да ни уведомят, че наистина трябва да се съберем някой път и защо не им се обадим.
Каприс Крейн
Есента винаги й се е чувствала като началото на сезона, много повече от пролетта. Децата се смееха на път за училище. Въздухът беше свеж и изпълнен с обещания. Часовете на дневната светлина станаха по-кратки и следователно по-ценни.
Катрин Макгий
Коледа не е време, нито сезон, а състояние на духа. Да поддържаш мир и добронамереност, да бъдеш изобилен в милост, означава да имаш истинския дух на Коледа.
Кевин Алан Милн
Природата е първият учител. Никой не остава недокоснат или необработен от земята, сезоните и небето.
Кей Редфийлд Джеймисън
Имах лош сезон, но сега усещам как сезоните отново минават.
Кирмен Урибе
А сега - сега ми остава само да запаля цигара и да се прибера. Мили Боже, чак сега си спомням, че хората умират. Това включва ли мен? Междувременно не забравяйте, че това е сезонът на ягодите. Да.
Кларис Лиспектор
Понякога животът преминава в затруднение, а понякога животът минава в потоп. В тези дъждовни сезони разбирате колко добре можете да плувате.
Лиса Уингейт
Знаеш, че си пораснал, когато лятото е само сезон.
Майкъл Грегър
Това, което сме рядко, е това, което искаме да бъдем, докато това, което искаме да бъдем или ни е забранено, или се променя със сезоните.
Гор Видал
Има някакъв ред във вселената. В движението на звездите и въртенето на земята и промяната на сезоните. Но човешкият живот е почти пълен хаос. Всеки заема своята позиция, отстоява своите права и чувства, обърквайки мотивите на другите и своите собствени.
Катрин Ан Портър
Предишна
1
2
3
(Текуща)
4
Следваща