Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Сезон" - страница 2
Ако ме попитате какво мисля, че хората трябва да получават през следващия сезон, ще ви кажа какво бих искала да купят - нищо. Бих искала хората да спрат да купуват и купуват и купуват.
Вивиан Уестууд
Сезоните се завръщат, но не се връща деня или сладкото докосване на вечерта или утрото.
Дейвид Хърбърт Лорънс
Мъжът има на разположение всичките четири сезона, една жена - само пролетта.
Джейн Фонда
Жената трябва да живее само един сезон от съществуващите четири, като цвете. Тя отново да се появява всяка година.
Жул Ренар
Математическите открития, като пролетните теменужки в гората, имат своя сезон, който никой човек не може да ускори или забави.
Карл Фридрих Гаус
Вземи лятото в ръка, налей си лято в чашата, в мъничка чашка, разбира се, в най-мъничката детска чашка; смени сезона в своята кръв, като повдигнеш чашата до устните и в тях излееш лято...
Рей Бредбъри
Мисля, че понякога големите промени в живота ни, онези, които разделят времето, се случват толкова дълбоко и безшумно, че дори не знаем кога се случват... Често се случва сезоните на най-голямата промяна са времената, които се чувстват най-спокойни, най-прекъснати, най-... вечни.
Ан Ривърс Сидънс
Мисля, че когато правиш телевизионен сезон, започваш да го правиш, бих искал премиерата на сезона да бъде невероятна. Финалът на сезона трябва да бъде невероятен.
Марк Гугенхайм
Как горяха онези огньове, които вече ги няма, как времето се влоши, как сянката на чайката изчезна безследно. Беше ли краят на сезон, краят на живота? Толкова ли отдавна е било, че изглежда, че никога не е било? Какво е това в нас, което живее в миналото и копнее за бъдещето, или живее в бъдещето и копнее за миналото?
Марк Странд
- Думите никога не са имали значение, - каза той, - сезоните са от значение. Забележете как се държат хората, когато са отчаяни – това са те, - предупреди той.
Мин Джин Ли
Вярвахме, че Париж е началото на нас. Това е градът, който ви кара да мислите за начало или дори за сочни среди. Париж е книга, която можете да се насладите, изцяло или частично, по всяко време и през всеки сезон. На деветдесет или тридесет и четири години можете да отворите всяка глава и да четете от там.
Мишел Гейбъл
Разочарованието е страничен продукт от опитите да изпълним отговорностите, които Бог не възнамерява да носим. Свободата, радостта и плодовитостта идват от търсенето на определяне на Божиите приоритети за всеки сезон от живота и след това тръгването на изпълнение на тези приоритети със силата на Неговия Дух, осъзнавайки, че Той е предоставил необходимото време и способности, за да направи всичко, което Той ни призова да направим.
Нанси Лий Демос
Всички държави и нации, колкото и велики да са, цъфтят за един сезон и се заменят.
Норман Дейвис
Ние се раждаме в даден момент, на определено място и подобно на реколтата на виното, имаме качествата на годината и сезона, в който сме родени.
Рае Орион
Омат каза, че преди сезона на бурите още няколко месеца, но не всички бури са явления с природната сила.
Робърт Асприн
Не вярвам в доставката четири пъти в годината и след това да доставяме неща, които не са подходящи за сезона.
Тамара Мелън
Клиентът продължи много преди индустрията да реагира на това, което искаше. Тя не иска да купува неща четири месеца предварително, иска да купи нещо днес и да го носи утре. Тя се интересува по-малко от сезоните и колекциите и наистина това, което търси, е цена, качество и удобство.
Тамара Мелън
В продължение на четирите сезона човешкият живот се развива. Пролет! Лято. Есен... Зима?
Татяна Толстая
Нещото за Луцифер е, че до края на първия сезон светът му се разпада малко. Всеки, когото би могъл да нарече съюзник или доверие, сега не може и това го оставя на място, на което никога не е бил досега.
Том Елис
Пилотният сезон е толкова странно време. Получавате толкова концентрирано количество сценарии. Много от тях след известно време стават бели шумове. Когато нещо наистина изскочи, това става очевидно много бързо. Аз съм доста инстинктивен за това. Знам, обикновено с около 10 страници, дали искам да направя нещо или не.
Том Елис
Летните романси свършиха. Това беше част от сделката. Те са изградени като някои растения или насекоми, не могат да оцелеят повече от един сезон. Мислех, че ще бъдем различни. Бяхме, предполагам, но не по начина, по който си мислех. Наистина вярвах, че никога няма да се пуснем един друг. Младите са толкова тъпи.
Харлан Коубън
- Запомнете: следващия път, когато пазарувате хранителни стоки, помислете за сезона. Свежестта е най-важна!
Хелън Ръсел
Предишна
1
2
(Текуща)
3
4
Следваща